Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Denis Haruţ la FCSB putea pica a doua oară! Gigi Becali: "Am pus condiţia asta. Nu-l mai cumpăram!". Cum s-a impus fundaşul în discuţiile cu patronul roş-albaştrilor

Transferul lui Denis Haruţ la FCSB putea pica a doua oară! Gigi Becali: "Am pus condiţia asta. Nu-l mai cumpăram!". Cum s-a impus fundaşul în discuţiile cu patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Denis Haruţ (21 de ani) a semnat până la urmă cu FCSB şi Gigi Becali îl aşteaptă să fie duminică pe teren, împotriva Academicii Clinceni, de la ora 20:30, în etapa a 22-a din Liga 1, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit pe ce post va juca Haruţ şi când ar putea debuta fundaşul

FC Botoşani şi FCSB au bătut palma pentru transferul lui Denis Haruţ şi, în cele din urmă, fotbalistul şi-a dat şi el acordul de a merge la formţia lui Gigi Becali. Patronul FCSB a dezvăluit că mutarea putea pica iar în ultima clipă dacă FC Botoşani nu respecta o condiţie impusă de omul de afaceri.

"Am pus condiţia ca Hărut să nu joace în ultimul meci al lui Botoşani. Dacă îl băgau, nu îl mai cumpărăm. Eu îl vreau duminică pe teren. L-am adus şi va juca fundaş central. Poate juca şi în dreapta, dar băiatul mi-a transmis că în centru se simte cel mai bine", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Cum a câştigat Haruţ "lupta" prinvid contractul

Florin Vulturar, agentul lui Denis Haruţ, a dezvăluit că Valeriu Iftime i-a transmis că jucătorul a cerut să meargă la FCSB, dar în condiţiile puse de el. FCSB i-a oferit prima dată două contracte, unul pe doi ani, valabil până în 2022, plus altul pe cinci ani. Atunci, Haruţ n-a fost de acord. "Am avut o discuţie cu domnul Valeriu Iftime. El mi-a spus că Denis ar vrea totuşi să vină la FCSB în condiţiile spuse de el. De acolo au început iarăşi toate discuţiile pe care le-am avut între FC Botoşani şi FCSB", a declarat Florin Vulturar, conform as.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalidenis haruttransferfcsb 

viewscnt
Articole similare