Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Dennis Man, mai spectaculos decât al lui Radu Drăguşin? ”Cred că va fi record pentru fotbalul românesc”

Transferul lui Dennis Man, mai spectaculos decât al lui Radu Drăguşin? ”Cred că va fi record pentru fotbalul românesc”

Fotbal

Comentarii

Giovanni Becali (71 de ani) a declarat că are mare încredere în fotbalistul celor de la Parma, Dennis Man (25 de ani), şi este sigur că acesta va prinde un transfer important în viitorul apropiat.

Dennis Man are un sezon foarte bun la Parma, unde este considerat cel mai important jucător al echipei, însă are mari probleme, în continuare, cu accidentările.

Giovanni Becali merge pe mâna lui Dennis Man

Giovanni Becali este sigur că, dacă va scapă de acest blestem al accidentărilor, Dennis Man ar putea să prindă un transfer foarte important în următoarele luni, care să se apropie de 20.000.000 de euro.

Dennis Man a marcat 6 goluri în 9 meciuri pentru Parma, în actualul sezon de Serie B, şi a început din nou să atragă atenţia cluburilor importante din Europa. Din păcate, o nouă accidentare pare să-i dea mari bătăi de cap şi îi înfrânează, pentru moment, ascensiunea.

Cu toate acestea, impresarul Giovanni Becali consideră că, odată ce va trece şi peste acest hop, dacă va mai marca câteva goluri importante pentru Parma, plus o promovare în Serie A la finalul sezonului, l-ar putea debloca definitiv pe jucător.

La iarnă nu (n.r - dacă va pleca de la Parma), pentru că Parma joacă pentru promovare şi cred că va promova. E anul Parmei. E adevărat Mihăilă a avut nişte accidentări mai lungi.

Are ghinioane. Se accidentează tot timpul. I-am zis să se ducă la Muntele Athos când e liber să stea două zile acolo pentru că e prea pedepsit.

Man a avut o mică accidentare care l-a încurcat să vină la naţională, dar cred că amândoi vor pune umărul la promovarea echipei în Serie A. După aceea, cu Parma în Serie A, vedem ce se va întâmpla. Ei mai rămân cu doar un an de contract cu Parma.

Man dacă mai marchează 5-6 goluri până la finalul campionatului şi intră cu Parma şi se duce şi la Europene, probabil va fi transferul cel mai spectaculos al fotbalului românesc.

Chiar mai spectaculos decât Chivu, Mutu, cam pe acolo. Nu putem să vorbim acum de sume. (n.r. – suma record în fotbalul românesc?) Cred”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro

Afla mai multe despre: giovanni becaliparmadennis man 

viewscnt
Articole similare