Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Haaland, pe ultima sută de metri. Clubul e all-in: 5 ani de contract, salariu uriaş!

Transferul lui Haaland, pe ultima sută de metri. Clubul e all-in: 5 ani de contract, salariu uriaş!

Borussia Dortmund

Comentarii

Barcelona i-a transmis lui Erling Haaland (21 de ani), atacantul Borussiei Dortmund, că îl poate transfera la vară şi să-l facă superstarul echipei, alături de Ansu Fati, Pedri sau Gavi. Şefii catalani au transmis, prin agentul său, toate cifrele ofertei concrete pe care sunt gata să o facă.

Barcelona, all-in pentru Haaland. 5 ani de contract, salariu uriaş şi o promisiune. Catalanii i-au informat agentul!

Ţinta principală a Barcelonei pentru perioada de mercato din vară este Erling Haaland, maşinăria de goluri a Borussiei Dortmund, care atrage priviri de la mai multe cluburi mari din Europa. Ca atare, catalanii au luat deja legătura cu agentul lui Haaland şi i-au transmis atacantului că sunt gata să-l transfere în vară, având banii necesari.

Potrivit jurnalistului Ferran Correas, Barcelona are bani pentru a-i plăti clauza de reziliere de 75 de milioane de euro lui Erling Haaland, plus comisionul agentului Mino Raiola şi al tatălui său, Alf-Inge Haaland. Sursa citată scrie că Barcelonae gata să-i ofere un salariu de 20 de milioane de euro pe an pentru un contract pe cicni sezoane lui Haaland.

În plus, contractul ar urma să conţină şi bonusuri de performanţă care ar putea creşte salariul lui Erling Haaland. Mai mult, Barcelona încearcă să-l atragă pe Erling Haaland şi prin mirajul Balonului de Aur, pe care Leo Messi l-a câştigat de şapte ori la Barcelona, dar şi Ronaldinho, Rivaldo sau Stoichkov au câştigat prestigiosul trofeu individual.

Barcelona e sigură că va fi capabilă să concureze cu alte cluburi mari pentru transferul lui Erling Haaland în vară. Real Madrid şi Manchester City sunt alte cluburi interesate de aducerea atacantului din Norvegia.

Erling Haaland a marcat 23 de goluri şi a livrat şase pase de gol în 20 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Borussia Dortmund. Atacantul nordic mai are conract cu Borussia Dortmund până în vara lui 2024.

Afla mai multe despre: barcelonaerling haalandtransfercifrecontract 

viewscnt
Articole similare