Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Mailat la CFR l-a ambiţionat pe patronul FCSB. Ce jucător va cumpăra în iarnă, indiferent de cost!

Transferul lui Mailat la CFR l-a ambiţionat pe patronul FCSB. Ce jucător va cumpăra în iarnă, indiferent de cost!

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o lovitură imensă de la CFR Cluj în această pauză competiţională, prilejuită de meciurile echipei naţionale a României. Mai exact, Dan Petrescu l-a transferat pe Sebastian Mailat, declarat liber de FRF, după ce Timişoara nu i-a mai plătit salariul de luni bune.

Nicolae Dică îl dorea foarte mult pe puştiul crescut de Ionuţ Popa, însă Gigi Becali n-a vrut să le dea un comision în valoare de 100.000 de euro impresarilor, aşa că toată afacerea a picat, iar CFR Cluj a reuşit să-l aconteze într-un final pe mijlocaşul în vârstă de 19 ani.

După acest transfer ratat. Gigi Becali îl va cumpăra aproape sigur pe Olimpiu Moruţan, de la FC Botoşano: ”Dacă eu îl vreau pe Moruţan, îl iau. Şi îl vreau. Nimeni nu poate să-mi facă concurenţă în ţara asta din punct de vedere financiar. Nici CFR, nimeni. Poate doar Ţiriac”, a declarat patronul FCSB în urmă cu câteva zile. 

Olimpiu Moruţan evoluează pentru FC Botoşani din vara lui 2016, an când s-a despărţit de Universitatea Cluj. În această ediţie de campionat, mijlocaşul în vârstă de 18 ani a bifat 14 meciuri şi a marcat 2 goluri.

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Moruţan, conform transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauatransfermailatmorutan 

viewscnt
Articole similare