Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Moruţan la Galatasaray a fost la un pas să pice! Gigi Becali, detalii de la negocieri: "Au zis că stai domne, că noi ştiam altceva!"

Transferul lui Moruţan la Galatasaray a fost la un pas să pice! Gigi Becali, detalii de la negocieri: "Au zis că stai domne, că noi ştiam altceva!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a anunţat că transferul lui Olimpiu Moruţan (22 de ani) la Galatasaray a fost la un pas să pice, luni seară, după ce turcii au încercat să scadă şi mai mult suma de transfer. Emisarul Galatei a spus că formaţia "CimBomBom" vrea să plătească doar cinci milioane de euro, iar Becali n-a fost de acord, dar în cele din urmă turcii au revenit şi mutarea se va realiza.

Transferul lui Moruţan la Galatasaray a fost la un pas să pice! Gigi Becali a făcut anunţul

Olimpiu Moruţan va juca la Galatasaray în următorii ani, după ce clubul turc l-a cumpărat pe fotbalistul FCSB. Gigi Becali a explicat că mutarea a fost la un pas de colaps când turcii au încercat să scadă şi mai tare suma de transfer, de la 5,7 milioane de euro la doar cinci milioane, după ce patronul FCSB solicitase iniţial 10 milioane de euro.

"Au trimis un negociator, am negociat. Când au auzit de 5,7 milioane au zis că stai domne, că noi ştiam de cinci milioane. Se întrerupsese transferul. Au revenit dimineaţă. Transferul se face pe 5,7 milioane de euro. Vom lua 500.000 de euro dacă joacă 10 meciuri în cinci ani.

Dacă se califică anul ăsta luăm 500.000 de euro. Am pus nişte clauze pe care să iau banii sigur. 5,7 milioane de euro vor fi bani siguri! O să plece, m-am înţeles de aseară. Ei au cerut să nu joace cu Sepsi. Aseară intrasem în impas, au cerut să scadem la cinci milioane şi am zis nu! Sigur pleacă azi, dacă e avion azi, azi sigur!", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Ce a spus Fatih Terim despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Moruţan a fost cumpărat de Galatasaray, iar antrenorul turcilor a lăsat de înţeles că s-a aşteptat ca suma de transfer să scadă odată cu trecerea timpului. Fatih Terim a spus că şi-a dorit să aibă încă un jucător tânăr în lot, după ce Galata l-a transferat şi pe Alexandru Cicâldău (24 de ani) de la U Craiova pentru 6,5 milioane de euro. În total, Galatasaray a cheltuit aproximativ 12 milioane de euro pentru transferurile celor doi.

"Iată unde am ajuns de la 10-15 milioane de euro cerute iniţial pentru Moruţan. A rămas foarte puţină nuanţă în fotbalul. Am vrut să adăugam un alt tănăr jucător talentat în lot. Mai sunt mici detalii de pus la punct până la finalizea transferului, iar fanii mai au nevoie de ceva răbdare", a spus Fatih Terim, conform Fotomac.,

Afla mai multe despre: olimpiu morutantransferfcsbgalatasaraygigi becali 

viewscnt
Articole similare