Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Pavard este doar începutul. Bayern mai vrea doi campioni mondiali. Salihamidzic: "E clar că ni-i dorim pe amândoi"

Transferul lui Pavard este doar începutul. Bayern mai vrea doi campioni mondiali. Salihamidzic: "E clar că ni-i dorim pe amândoi"

Bundesliga

Comentarii

Directorul sportiv al lui Bayern Munchen, Hasan Salihamidzic, a anunţat că Bayern îi vrea pe Lucas Hernandez, de la Atletico Madrid, şi pe Hudson-Odoi, de la Chelsea

Benjamin Pavard şi Lucas Hernandez au fost fundaşii laterali ai Franţei, care a câştigat Cupa Mondială în vara anului trecut. Primul a semnat deja cu Bayern, al doilea este şi el o ţintă a bavarezilor.

"Lucas este un jucător foarte bun, aflat deocamdată sub contract cu Atletico Madrid. Ca şi Benjamin Pavard, poate juca pe mai multe poziţii. Este important pentru un jucător tânăr şi este important şi pentru club, pentru antrenori, ca în aceste momente grele pe piaţa transferurilor să ai opţiuni. Vom vedea dacă vom reuşi să îl aducem", a spus Hasan Salihamidzic într-o conferinţă de presă susţină la Dubai, acolo unde Bayern pregăteşte a doua parte a sezonului.

O altă ţintă a bavarezilor este Callum Hudson-Odoi., un fotbalist de 18 ani de la Chelsea, campion mondial U17 cu naţionala Angliei. Tânărul mijlocaş a prins câteva meciuri în acest sezon pentru londonezi şi a reuşit să şi marcheze un gol, în Europa League, împotriva lui PAOK.

"Este un fotbalist de mare calitate, cu viteză, cu dribling bun, care s-ar preta stilului nostru de joc, Ni-l dorim, să vedem dacă vom şi putea să îl aducem", a spus Salihamdzic.

Afla mai multe despre: bayerntransferurihudson-odoilucas hernandez 

viewscnt
Articole similare