Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Radu Drăguşin, doar o formalitate! Clubul va trebui să plătească 6 milioane de euro

Transferul lui Radu Drăguşin, doar o formalitate! Clubul va trebui să plătească 6 milioane de euro

Stranieri

Comentarii

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a vorbit despre transferul tânărului fundaş.

Radu Drăguşin (20 de ani) a fost cedat de Juventus în această vară, dar nu definitiv, cum s-a tot scris în presa italiană, ci doar sub formă de împrumut.

Florin Manea, impresarul jucătorului, a anunţat că după ultima victorie cu Venezia, scor 1-0, a fost activată clauza de cumpărare a jucătorului. 

În vara lui 2022, Juventus şi Genoa s-au înţeles pentru împrumutul lui Radu Drăguşin. Cluburile au decis să aibă în contract o clauză de cumpărare definitivă în valoare de 6 miliaone de euro, înformaţia fiind dezvăluită de impresarul fotbalistului. 

Această clauză s-a activat după ce a fost atins un anumit număr de meciuri în Serie B. După 20 de partide, Genoa are 36 de puncte şi se află pe locul 3. Echipa trage în acest sezon pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian. 

Clubul va trebui să plătească 6 milioane de euro

”După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract. Era, practic, o formalitate, pentru că singura modalitate ca să nu-l cumpere era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului.

Radu e mulţumit acolo. Are prietena cu el, are o casă frumoasă, cu vedere la mare, într-o localitate de lângă Genova. E văzut foarte bine, dovadă că joacă meci de meci. E cel mai utilizat jucător din echipă, are cele mai multe minute. Sunt mulţumiţi de el.

E interes serios din Anglia pentru el, dar e de doar şase luni la Genoa. Planul nostru e să-l las să joace măcar un an acolo. Să promoveze, să mai joace un an în Serie A, apoi cred că va fi pregătit pentru orice echipă de top din lume. E urmărit serios de cluburi din top 5 din Anglia”, a spus Florin Manea, potrivit sport.ro. 

În acest sezon, Radu Drăguşin a jucat în 22 de partide pentru Genoa. 

Afla mai multe despre: radu drăguşin-genoa-italia 

viewscnt
Articole similare