Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul prin care Dan Şucu l-a „ars” pe Gigi Becali: „I-a tras-o, asta a fost ideea vieţii mele!”

Transferul prin care Dan Şucu l-a „ars” pe Gigi Becali: „I-a tras-o, asta a fost ideea vieţii mele!”

Rapid

Comentarii

Dumitru Dragomir consideră că Dan Şucu i-a dat o mare lovitură lui Gigi Becali în momentul în care l-a transferat pe Andrei Borza.

Transferul prin care Dan Şucu l-a „ars” pe Gigi Becali: „I-a tras-o, asta a fost ideea vieţii mele!”

Deşi Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că şi l-a dorit pe tânărul fundaş stânga, Rapid a fost echipa care a reuşit să-l transfere pe Borza, spre mulţumirea patronului Şucu. Acest transfer va fi foarte important pentru viitorul clubului, în opinia lui Dumitru Dragomir, care precizează că Becali a fost prins pe picior greşit.

„Ideea lui Şucu de a aduce tineri a fost şi ideea vieţii mele. «I-a tras-o» lui Gigi Becali cu transferul lui Borza! Ştiţi cât a pierdut Gigi Becali cu Borza? Cel puţin 2-3 milioane de euro. 

Hagi produce, dar Hagi nu are miză comercială. Una e să pleci de la Steaua, Rapid şi alta e să pleci de la Farul. Şucu «l-a ars» pe Gigi. A făcut un transfer foarte bun, aşa, «pe blat»”, a declarat Dragomir, conform Fanatik.

Gică Hagi i-a dat replica lui Gigi Becali: „Doar vorbe, atât!”

Gică Hagi i-a dat replica lui Gigi Becali în cazul fotbalistului Andrei Borza.

După ce tânărul fundaş a fost transferat la Rapid, Gigi Becali a declarat că este surprins de această mutare. Patronul FCSB-ului s-ar fi aşteptat ca Borza să ajungă la roş-albaştri. Totuşi, Gică Hagi s-a enervat când i-au fost reamintite aceste declaraţii şi a precizat foarte clar că numai Rapidul a fost interesată de serviciile lui Borza.

„Rapid a fost singura care a dorit cu adevărat să-l transfere pe Borza. Concret, doar Rapid a venit şi a discutat. Când cineva îşi doreşte şi are şi bani, se poate face. Din partea cealaltă sunt doar vorbe (n.r. se referă la FCSB). Doar vorbe, atât!”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Afla mai multe despre: dan sucugigi becaliandrei borzarapidfcsb 

viewscnt
Articole similare