Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul Rapidului, sub lupa lui Basarab Panduru: "Trebuie să-l vedem. Nu e uşor să dai goluri acolo" | EXCLUSIV

Transferul Rapidului, sub lupa lui Basarab Panduru: "Trebuie să-l vedem. Nu e uşor să dai goluri acolo" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre unul dintre transferurile făcute de Rapid în această perioadă de mercato. "Pandi" aşteaptă să-l vadă la treabă, după ce a semnat cu echipa din Giuleşti şi va juca în România în 2024.

Este vorba despre vorba despre Borisav Burmaz (22 de ani), transferat de Rapid din Serbia cu statutul de al doilea golgheter al campionatului vecin, cu 10 goluri marcate. Totuşi, Basarab Panduru avertizează că nu va fi uşor pentru Burmaz la Rapid.

Basarab Panduru aşteaptă să-l vadă la lucru pe Borisav Burmaz: "Nu e uşor să dai goluri în Serbia"

Rapid începe 2024 cu gândul la titlul in Superligă şi a mutat în mercato, în acest sens. Ermal Krasniqi, Florent Hasani şi Borisav Burmaz au ajuns în Giuleşti, iar Basarab Panduru a pus lupa pe Burmaz, un tânăr de 22 de ani cu 10 goluri marcate în Serbia, la Vozdovac.

"Trebuie să-l vedem. Are 10 goluri date, nu cred că e uşor să dai goluri acolo. Şi acolo, probabil, e un fotbal precum al nostru, se joacă mai tare. Dacă vine din campionatul ăla, ar trebui să se descurce, dar nu e uşor. La Rapid e complicat, trebuie să faci ceva din prima. Nu e uşor", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Borisav Burmaz în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: basarab panduruborisav burmazrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare