Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferurile lui Moruţan si Cicâldău la Galatasaray, prin ochii lui Marica şi Răducioiu! ”Nu cred că vor ajunge la nivelul lui Popescu şi Hagi!” EXCLUSIV

Transferurile lui Moruţan si Cicâldău la Galatasaray, prin ochii lui Marica şi Răducioiu! ”Nu cred că vor ajunge la nivelul lui Popescu şi Hagi!” EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Ciprian Marica şi Florin Răducioiu au analizat, în direct, la Telekomsport, transferurile lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău la Galatasaray.

Olimpiu Moruţan este noul jucător al formaţiei Galatasaray Istanbul. Gruparea turcă, Galatasaray Istanbul, a anunţat oficial transferul lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul român a semnat un contact până în 2026 cu formaţia la care Hagi şi Popescu au scris istorie.

Este al doilea român achiziţionat în această vară de Galatasaray Istanbul, după Alexandru Cicâldău. Cotat la 2.8 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt, Olimpiu Moruţan (22 de ani) pleacă de la FCSB după aproape trei ani.

Ciprian Marica şi Florin Răducioiu au vorbit despre transferurile celor doi jucători, iar fostul fotbalist de la AC Milan, consideră că Moruţan şi Cicâldău nu vor putea atinge nivelul lui Hagi şi Popescu. 

”Pentru fotbalul românesc e bine dacă un român ajunge acolo. Suma mi se pare corectă, pentru că aceasta este realitatea, acesta este nivelul. E greu să mai vindem acum cu sume mai mari de 6, 7 milioane, 10 milioane e un vis. 

Oricine ar fi in România nu s-ar putea transfera astăzi pe o sumă mai mare de 10 milioane. Moruţan a ajuns la un nivel bun, dar la FCSB avusese oscilaţii, e un jucător tânăr pentru care acest transfer va fi cu siguranţă benefic”, a spus Ciprian Marica, în exclusivitate, pentru Telekomsport.   

”Nu cred că vor ajunge la nivelul lui Popescu şi Hagi!”

”Ştiţi foarte bine că la Galatasaray au jucat doi jucători fantastici în trecut, mă refer la Hagi şi Popescu. Va fi foarte greu pentru ei să...  Nu vor să fie comparaţi, dar cu siguranţă presiunea va fi mai mare şi cred că suporterii vor aştepta foarte mult de la ei. Nu cred că vor ajunge la nivelul lui Gică Popescu şi Gică Hagi, pentru că este aproape imposibil”, a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Afla mai multe despre: moruţan-cicâldău-galatasaray 

viewscnt
Articole similare