You are here:

Transformarea şocantă a "pariului" pus de Becali. A plecat de la FCSB şi e de nerecunoscut: "Am ales Steaua şi sper să rămân aici"

Transformarea şocantă a "pariului" pus de Becali. A plecat de la FCSB şi e de nerecunoscut: "Am ales Steaua şi sper să rămân aici"galerie foto

FCSB

Comentarii

Înainte de a-l transfera pe Andrei Vlad, FCSB a încercat să dea o altă lovitură importantă prin aducerea lui Cătălin Suciu, un portar care impresiona la naţionalele de juniori ale României.

Cătălin Suciu a fost jucătorul care i-a impresionat pe oficialii de la FCSB, în vara lui 2016. Portarul avea evoluţii constante şi extrem de apreciate la reprezentativele U17 şi U19 ale României, astfel că roş-albaştrii au încercat să îl transfere.

Cătălin Suciu a ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf şi l-a şi convins pe antrenorul de atunci al FCSB-ului. Astfel, Gigi Becali a vrut să îl transfere pe goalkeeper, însă marea problemă a apărut când oficialii Unirii Alba Iulia s-au opus transferului. Pretenţiile financiare ale reprezentanţilor clubului din Liga a IV-a au fost mult prea ridicate, astfel că patronul roş-albaştrilor s-a retras, iar transferul a picat.

Transformarea şocantă a "pariului" pus de Becali. A plecat de la FCSB şi e de nerecunoscut

De atunci a şi început declinul lui Cătălin Suciu. În urma transferului ratat la FCSB, portarul s-a plafonat şi a început să piardă, încet, dar sigur, poarta echipei naţionale, iar dintr-un lider al generaţiei care a ajuns până în semifinalele Campionatului European din tineret din urmă cu doi ani, Cătălin Suciu a ajuns de nerecunoscut. Acum, portarul de 22 de ani evoluează în Liga a III-a, la Industria Gâlda.

"Transferul ratat a fost începutul prăbuşirii. Am stat două săptămâni la antrenamente, apoi am plecat la convocare, la U19, şi trebuia să revin să semnez contractul. Unirea Alba Iulia nu m-a mai lăsat să plec.

S-a rupt ceva în mine, am început să nu mai pun preţ pe fotbal şi să mănânc necontrolat. Am rămas fără ambiţie şi nu m-am abţinut de la nimic. Mănânc mai mult pizza în oraş”, a explicat Cătălin Suciu, citat de Sport.ro.

  • "E un pas imens în cariera mea, că văd că sunt interesate cluburi atât de mari de serviciile mele. Eu am ales Steaua şi sper să rămân aici” , declara Cătălin Suciu în 2016.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare