Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Traseul lui Lucescu i-a convins! Ofertă fabuloasă făcută de Olympiacos. Mutarea rivalilor după ce PAOK a luat titlul

Traseul lui Lucescu i-a convins! Ofertă fabuloasă făcută de Olympiacos. Mutarea rivalilor după ce PAOK a luat titlul

Campionate

Comentarii

Răzvan Lucescu a readus titlul de campioană în vitrina celor de la PAOK după 35 de aşteptare şi a oprit astfel o serie de 30 de ani în care titlul de campioană a fost câştigat doar de echipele din Atena - Olympiacos Pireu, Panathinaikos şi AEK Atena, însă marile rivale par decise să reia dominaţia.

Presa din Grecia anunţă prima mutare pe care cei de la Olympiacos vor să o facă după ratarea titlului, iar echipa antrenată de Pedro Martins e gata de o investiţie serioasă pentru a aduce un star din Premier League.

Este vorba de francezul Samir Nasri, de la West Ham, jucător trecut pe la Arsenal şi Manchester City, care a strâns 41 de selecţii în naţionala Franţei în perioada 2007-2013.

Intrat într-un con de umbră în ultimele sezoane, Nasri e văzut de greci drept omul care o poate ajuta pe Olympiacos să se califice în grupele Champions League chiar dacă a terminat sezonul pe locul 2 şi care poate readuce titlul la Pireu.



Conform presei din Grecia, Nasri a fost deja contactat cu ajutorul fostului mijlocaş Christian Karembeu, în prezent angajat în cadrul clubului Olympiacos drept consultant pe probleme de strategie.

Afla mai multe despre: nastriolympiacos 

viewscnt
Articole similare