Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trasfer total surprinzător la Real Madrid. După Bellingham şi Diaz, Perez a mai confirmat o lovitură pe piaţa de mercato

Trasfer total surprinzător la Real Madrid. După Bellingham şi Diaz, Perez a mai confirmat o lovitură pe piaţa de mercato

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat semnarea contractului cu fundaşul lateral stânga al lui Rayo Vallecano, Fran Garcia, pentru următoarele patru sezoane, respectiv până în iunie 2027.

Fundaşul de 23 de ani revine astfel la clubul care l-a format înainte de a fi achiziţionat de Rayo Vallecano în iulie 2021 de la Castilla, echipa de rezervă a madrilenilor (D3), pentru 2 milioane de euro.

Al treilea fotbalist adus în această vară de Real Madrid, după transferurile lui Jude Bellingham de la Borussia Dortmund, pentru 103 milioane euro, şi Brahim Diaz, care a fost împrumutat la AC Milan, Garcia va întări postul ocupat de francezul Ferland Mendy.

Real Madrid, care avea inclusă o clauză de cumpărare de 5 milioane de euro, conform presei spaniole, a activat opţiunea de cumpărare, împiedicând astfel transferul jucătorului la Bayer Leverkusen, care îşi manifestase interesul pentru jucător.

Afla mai multe despre: real madridfran garciarayo vallecano 

viewscnt
Articole similare