Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuia penalty pentru Botoşani!”. Continuă ”săgeţile” pe axa CFR-FCSB. ”Vreau să fie tratate fazele la fel” | EXCLUSIV

”Trebuia penalty pentru Botoşani!”. Continuă ”săgeţile” pe axa CFR-FCSB. ”Vreau să fie tratate fazele la fel” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună împotriva celor de la FC Botoşani, scor 1-0, sâmbătă seară, într-o partidă din etapa a 12-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Mihai Lixandru, în minutul 23 al partidei, cu capul, după un corner executat excelent de Florinel Coman.

Marius Bilaşco consideră că FC Botoşani merita penalty

Prezent în studiourile Orange Sport, după meci, Marius Bilaşco, oficialul celor de la CFR Cluj, a afirmat că FC Botoşani ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, la un duel în prima repriză, dintre Andrea Compagno şi Alin Şeroni.

Cei doi s-au duelat aerian, iar Alin Şeroni ar fi reclamat o lovitură din partea adversarului său. Arbitrul partidei, Florin Andrei, a considerat că nu s-a comis nicio infracţiune la această fază.

Marius Bilaşco a comparat această fază cu duelul dintre Andrea Compagno şi Lovro Cvek, din partida FCSB - CFR Cluj, de pe urma căreia Marcel Bârsan a acordat lovitură de la 11 metri.

”Bilă” consideră că, dacă s-a acordat 11 metri la acea fază, ar fi trebuit să se acorde lovitură de pedeapsă şi la această fază.

A fost un contact la Compagno, în minutul 32. Eu văd două faze, care ar fi trebuit să fie judecate la fel. Trebuie să se judece fazele la fel. Nu trebuie să se repete greşeşile. Eu văd un contact. Nici acolo nu a fost penalty după părerea mea.

Există o inteligenţă a atacantului care cade, la FCSB-CFR. Aici e inteligenţa fundaşului care cade. Există contact? Are acoperire? Că toată lumea zicea: a fost contact, are acoperire.

Dacă există contact, înseamnă că e acoperit. Dacă e în careu e penalty, dacă e în afară e fault. Şi la noi, Lovro a venit în spatele lui, Compagno a simţit şi s-a aruncat.

Aş vrea să dea penalty când e clar, şi într-o parte şi în cealaltă. Dacă s-a dat atunci, trebuie să se acorde şi acum. Dacă era altă formaţie şi discutam despre aceeaşi fază probabil că spuneam acelaşi lucru”, a declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: botosani-fcsbmarius bilascoseronicompagno 

viewscnt
Articole similare