You are here:

”Trebuia să fie exclus”. Adrian Mititelu, arătat cu degetul de fostul antrenor al Craiovei: ”Nu m-a ascultat. Am avut dreptate”

”Trebuia să fie exclus”. Adrian Mititelu, arătat cu degetul de fostul antrenor al Craiovei: ”Nu m-a ascultat. Am avut dreptate”

FCU Craiova

Comentarii

Fostul antrenor al celor de la FCU Craiova, italianul Giovanni Costantino (39 de ani), a reacţionat după retrogradarea echipei în liga a doua.

FCU Craiova a retrogradat în Liga 2, după eşecul suferit pe teren propriu contra celor de la Hermannstadt (1-3), în ultima etapă a play-out-ului.

Adrian Mititelu şi fiul său, Adiţă Mititelu, au comentat dezastrul în care a ajuns clubul din Bănie. La o zi distanţă, FCU Craiova a anunţat deja primele plecări de la echipă.

Costantino l-a avertizat pe Mititelu: ”Mi s-a spus că fără jucătorii pe care eu voiam să-i dau afară echipa ar retrograda. Dar am avut dreptate eu”

Dar patronul formaţiei oltene nu a scăpat de reproşuri. După ce a fost arătat cu degetul de Basarab Panduru, şi unul dintre foştii antrenori ai Craiovei a avut câteva critici la adresa omului de afaceri.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Giovanni Costantino l-a avertizat pe Adrian Mititelu cu privire la pericolul retrogradării şi a dezvăluit că l-a sfătuit pe finanţator să dea afară anumiţi jucători, dar nu a fost ascultat de acesta.

”Am văzut că FCU a retrogradat. Am urmărit câteva meciuri după ce am plecat. Îmi pare foarte rău pentru club, pentru jucători şi pentru fani, pentru pasiunea pe care o au. 

FCU nu avea o echipă care să retrogradeze. Din păcate, sunt unele situaţii care, văzute din interior, sunt înţelese. În ianuarie, după acea serie de victorii, am spus că avem nevoie de o pregătire diferită, dar nimeni nu m-a ascultat.

În februarie am cerut să aducem câţiva jucători, dar nu s-a întâmplat. Am spus că cineva din echipă trebuia să fie exclus, dar nu am fost ascultat. Nu dau niciun nume, spun doar că nu am fost ascultat. 

Am spus că dacă nu sunt ascultat, echipa riscă să retrogradeze. În schimb, mi s-a spus că fără jucătorii pe care eu voiam să-i dau afară echipa ar retrograda. Dar am avut dreptate eu”, a declarat Costantino, conform Fanatik.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Giovanni Costantino a stat pe banca lui FCU Craiova în perioada 16 octombrie 2023 - 28 februarie 2024, însumând 18 meciuri, dintre care şapte victorii, trei remize şi opt eşecuri.

Afla mai multe despre: fcu craivoaadrian mititeluretrogradare craiovagiovanni costantino 

viewscnt
Articole similare