Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trebuie să facă şi MM ceva | Atac dur la adresa CFR-ului: "Erori inexplicabile! E foarte grav ce s-a întâmplat"

Trebuie să facă şi MM ceva | Atac dur la adresa CFR-ului: "Erori inexplicabile! E foarte grav ce s-a întâmplat"

CFR Cluj

Comentarii

Directorul sportiv al vicecampioanei României, Mihai Stoica, a comentat înainte de plecarea echipei spre meciul de Cupa României cu Unirea Alba Iulia, situaţia fotbalului din prima ligă. Acesta i-a arătat cu degetul pe oficialii CFR-ului, acuzându-i că beneficiază de ajutorul brigăzii de arbitrii.

"Foarte grav ce s-a întâmplat, probabil că asta se întâmplă, e ciclic, se întâmplă mereu când joacă Sibiul cu CFR! A mai retrogradat Sibiul din cauza unei greşeli de arbitraj când Radu Petrescu a inventat un fault la Beto. Beto care a dat pe lângă minge şi a căzut în cap. A picat Sibiul atunci iar CFR a câştigat campionatul...Sper să nu avem şi noi parte de erori inexplicabile împotriva noastră. Dar, până acum nu avem de ce să ne plângem, a fost cel mai bun arbitraj din ultimii ani”, a spus Stoica.
 
"Dincolo de meciul de Cupă, ne interesează foarte tare să câştigăm la Târgu Mureş cu FC Hermannstadt! Vom avea un meci dificil, pentru că aţi văzut ce s-a întâmplat cu CFR. Acolo CFR Cluj a câştigat cu foarte multă şansă. Este o mare minciună rezultatul ăla, a fost o gravă eroare de arbitraj la 0-0! Bîrsan a demonstrat că eroarea pe care a făcut-o la meciul FCSB - CFR, din sezonul trecut, campionatul regulat, nu este întâmplătoare. Una e să te grăbeşti şi să nu laşi un avantaj şi alta e să vezi că se crează avantajul şi să fluieri", a mai declarat acesta.

Afla mai multe despre: mohai stoicascandalarbitrajproblemecfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare