Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să fim deştepţi şi să nu pierdem”. Se fac calcule înaintea partidei România - Israel | EXCLUSIV

”Trebuie să fim deştepţi şi să nu pierdem”. Se fac calcule înaintea partidei România - Israel | EXCLUSIV
Comentarii

Naţionala de fotbal a României întâlneşte reprezentativa similară a Israelului, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, într-un duel din etapa a 5-a Grupei I, din preliminariile EURO 2024.

Înaintea confruntării directe, România se află pe locul 2 în Grupa I, cu 8 puncte, în timp ce Israel se află pe locul 3, cu 7 puncte.

Cum în cealaltă partidă importantă a grupei, Kosovo primeşte vizita Elveţiei, iar şansele gazdelor de a obţine un rezultat favorabil sunt minime, România este obligată să nu piardă duelul cu Israel.

Victoria sau egalul, nimic altceva

Dacă ”tricolorii” se vor impune, vor lua o opţiune serioasă de calificare. Se va crea o diferenţă de patru puncte între cele două, cu meci direct în Israel. În eventualitatea în care se va menţine diferenţa, jocul din Israel ar putea fi unul fără miză.

Dacă se va termina la egalitate, se păstrează distanţa de un punct între cele două forma şi se va continua lupta umăr la umăr. Ceea ce nu e neapărat un lucru rău pentru România, care ar rămâne cu trei partide de jucat acasă (Kosovo, Andorra şi Elveţia) şi două în deplasare (Belarus şi Israel). Şanse ar fi!

Dacă România pierde, ţinându-se cont şi de faptul că vor juca returul în Israel, şansele de calificare vor scădea dramatic, iar Israelul va avea prima şansă, bineînţeles, alături de Elveţia care este superioară tuturor echipelor din grupă.

De aceeaşi părere este şi Basarab Panduru. Prezent în studiourile Orange Sport, ”Pandi” consideră că jucătorii României trebuie să joace inteligent şi să facă tot posibilul pentru a nu pierde acest joc.

Continuitate? Da, dar nu la toţi. Am convenit că principiile nu sunt pentru toţi.  Dacă vine cineva, poate fi un pericol mare de destabilizare. Aşa am înţeles. Dacă vin trei-patru noi, nu ne mai înţelegem unii cu alţii.

E plăcut să auzi asta. Nouă, din afară, ne dă o speranţă. Că acolo nu sunt probleme, e linişte, suntem o familie. Asta ne dă speranţe că sâmbătă şi marţi se poate întâmpla ceva bun.

Atenţie! Noi nu trebuie să pierdem cu Israel sub nicio formă. Noi trebuie să jucăm cu cap, trebuie să fim deştepţi. Să vedem dacă putem să câştigăm, dar dacă simţim ceva, trebuie să nu pierdem.

Şanse mai mari pe cine ai să baţi? Pare că pe Kosovo, pentru că dacă o bate Elveţia, nu ştiu ce chef mai are să mai facă ceva. Israelul, în momentul ăsta, îşi joacă şansa.

Ultimele două meciuri jucăm în Israel şi cu Elveţia acasă. S-ar putea întâmpla ceva. Sâmbătă trebuie să fim deştepţi”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: romania - israel. panduru 

viewscnt
Articole similare