Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să joace FCSB în Ghencea?”. Consilierul lui Răzvan Burleanu a lămurit situaţia: ”Ne punem problema că o minoritate să supără. Trebuie să ne gândim la ce vrea majoritatea!” | EXCLUSIV

”Trebuie să joace FCSB în Ghencea?”. Consilierul lui Răzvan Burleanu a lămurit situaţia: ”Ne punem problema că o minoritate să supără. Trebuie să ne gândim la ce vrea majoritatea!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Vochin a vorbit în direct la Orange Sport despre stadionul din Ghencea, unde FCSB nu a avut drept de joc până în acest moment.

Odată cu inaugurarea noului stadion din Ghencea, FCSB a depus cerere pentru a juca pe arena Steaua, dar s-a lovit de refuzul celor de la CSA.

Întrucât nu vor să împartă stadionul cu echipa care pretinde că este reala continuatoare a Stelei, ”militarii” au găsit tot felul de scuze pentru a îi bloca pe rivali din a ajunge în Ghencea.

Până acum, eforturile celor de la CSA au mers, dar un nou proiect de lege ar putea da peste cap planurile echipei conduse de MApN. Chiar Marcel Ciolacu a dezvăluit că se va implica în această problemă. 

Andrei Vochin a vorbit în direct la Orange Săport despre această situaţie. El consideră că în acest caz este important ce doreşte majoritatea. Până în acest moment, mai mulţi fani sunt prezenţi la meciurile FCSB-ului, decât ale celor de la de CSA Steaua, din Liga 2. 

”Ne punem problema că o minoritate să supără. Trebuie să ne gândim la ce vrea majoritatea!” 

”Este războiul unei minorităţi. Dacă întrebi oamenii de pe stradă vor spune că îşi doresc să vadă un meci pe un stadion nou, chiar dacă sunt cu FCSB sau Steaua. Vorbesc despre oameni normali. 

Câţi am văzut la Steaua? Eu am văzut suporteri foarte puţini. Câţi am văzut la FCSB şi câţi am văzut la Steaua? De ce nu putem rezolva acest război prin intervenţia statului? Din punct de vedere economic, o instituţie a statului ar putea să îşi rezolve anumite probleme economice.

De ce trebuie să ne gândim tot timpul la o astfel de minoritate, care pune astfel de pronleme. 

Hai să facem sondaj de opinie. Clubul poate să spună luctrul ăsta, că au un interes. Dar este vorba de instituţia statului, iar o instituţie a statului nu doreşte să primească bani de la cineva public. În timpul acestor probleme, noi pierdem bani. Noi iar ne punem problema că o minoritate să supără. Trebuie să ne gândim la ce vrea majoritatea.

Şansa acest minorităţi este că nu reuşim să ne ”coagulăm” ca şi popor. Oamenii nu vin să facă o masă. Câţi suntem noi? Suntem mai mulţi. Trebuie să faceţi ca noi”, a spus Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: stteaua-fcsb-ghencea 

viewscnt
Articole similare