Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să ne gândim în sus, suntem pe primul loc”. Primele reacţii după egalul Chindiei cu Astra

”Trebuie să ne gândim în sus, suntem pe primul loc”. Primele reacţii după egalul Chindiei cu Astra

Superliga

Comentarii

Chindia a primit vizita Astrei în etapa cu numărul patru a play-out-ului Ligii 1. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, după ce ambele formaţii au reuşit să rateze o multitudine de ocazii.

După egalul cu Astra, Chindia şi-a păstrat poziţia în fruntea clasamentului. Emil Săndoi s-a arătat mulţumit de rezultat, spunând că formaţia sa a înfruntat cel mai redutabil adversar din play-out. În plus, acesta a refuzat să schimbe obiectivul echipeui din salvarea de la retrogradare, în ciuda faptului că târgoviştenii conduc play-out-ul.

Primele reacţii după egalul Chindiei cu Astra

”Din punctul meu de vedere, Astra are cea mai bună echipă din play-out. Şi locul lor nu era aici, locul lor era în play-off. Am făcut mai multe greşeli individuale, poate mai multe decât în primele trei jocuri pe care le-am disputat în play-out. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, de asta am şi spus că suntem în grafic până în momentul de faţă”, a declarat Săndoi.

Dacă antrenorul încă este concentrat pe salvarea de la retrogradare, unii dintre jucătorii au început să aibă vise mai ambiţioase. După egalul cu Astra, Daniel Celea a recunoscut că gândul echipei se duce spre cupele europene, graţie performanţelor din ultimul timp.

”A fost un meci foarte greu astăzi, în care am avut foarte mult de muncit. Obiectivul a fost să nu plecăm cu mâna goală şi să nu pierdem măcar. Măcar un punct să îi ţinem la şase puncte de noi şi să rămânem acolo pe primul loc în play-out.

Într-adevăr, ne merge bine, am început foarte bine, patru meciuri în care am făcut 10 puncte, fără gol primit. Trebuie să ne gândim în sus, suntem pe primul loc, suntem la o distanţă destul de mare şi bineînţeles că lucrurile acestea ne motivează”, a adăugat Celea.

Afla mai multe despre: liga 1play-out liga 1chindia târgovişteastra giurgiuchindia astra 

viewscnt
Articole similare