You are here:

"Trebuie să se retragă demn!". O nouă declaraţie a conducerii CFR-ului despre despărţirea de Dan Petrescu: "Am avut încredere că va remedia problemele"

"Trebuie să se retragă demn!". O nouă declaraţie a conducerii CFR-ului despre despărţirea de Dan Petrescu: "Am avut încredere că va remedia problemele"

CFR Cluj

Comentarii

Ştefan Gandola, celelalt acţionar majoritar al CFR Cluj - pe lână Neluţu Varga -, a vorbit şi el despre situaţia lui Dan Petrescu (52 de ani), după înfrângerea cu Poli Iaşi din Cupa României (0-1).

Spre deosebire de Neluţu Varga, care a anunţat că Dan Petrescu va fi dat afară, Ştefan Gandola a avut un discurs "altfel". Acesta a lăsat să se înţeleagă că în birourile campioanei României se caută soluţii pentru a nu fi plătită clauza de două milioane de euro pe care Dan Petrescu o are în contractul cu CFR Cluj.

Aceasta poate fi activată şi dacă e dat afară, aşa cum susţine Neluţu Varga, dar şi dacă "Bursucul" decide să plece el.

Întreaga conducere a CFR Cluj va avea o şedinţă luni, la ora 11:00. Presa din Scoţia a scris că Dan Petrescu e următorul antrenor al lui Celtic. "Acelea sunt nişte gânduri, decizii la necaz (n.red - declaraţiile date duminică seară de Neluţu Varga). Vom vedea ce se va întâmpla zilele următoare. Nu le luăm aşa la necaz. Este normal ca domnul Varga să aibă o asemenea descărcare, a adus foarte mulţi bani în club şi este prima dată când CFR pierde 5 meciuri din ultimele 6 în istoria modernă a clubului. Întotdeauna antrenorii au avut o demnitate şi au spus «da, asta este, nu reuşesc, nu pot». Şi au plecat. Întotdeauna au fost despărţiri foarte normale. Noi, precum domnul Varga, vrem performanţă.

Eu am dorit să normalizăm problemele avute şi să continue Dan, eu nu doream o întrerupere bruscă. Am avut încredere în el că va putea remedia problemele avute. Acum trebuie să recunosc că Dan a fost un antrenor deosebit, foarte muncitor, competent. Ceva se întâmplă astăzi, el ştie mai bine. Ar trebui să ştie să managerieze problema. Avem buni jucători, dar dacă nu poate să rezolve, e o problemă şi trebuie să se retragă demn"
, a declarat Gadola, luni, la GSP Live.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujstefan gandola 

viewscnt
Articole similare