You are here:

”Trebuie să simt eu? Nu se vede?!?”. Dorinel Munteanu, singur împotriva tuturor! S-a descătuşat la flash interviu

”Trebuie să simt eu? Nu se vede?!?”. Dorinel Munteanu, singur împotriva tuturor! S-a descătuşat la flash interviu

Oțelul Galați

Comentarii

Echipa Universitatea Cluj a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 13-a din Superligă.

La Cluj, după o primă repriză în care cel dintâi şut pe poartă a venit abia în minutul 42, de la Samuel Teles, partea secundă a fost mai disputată şi a adus golurile. Gazdele au primit penalti la un henţ al lui Zivulic şi după intervenţia VAR, iar Dan Nistor a deschis scorul transformând lovitura de pedeapsă în minutul 61. După opt minute, clujenii au majorat diferenţa prin Mamdou Thiam, care a profitat de o minge respinsă de portarul Iustin Popescu şi a înscris cu capul. Oaspeţii au ratat o bună ocazie în minutul 90+2, când goalkeeperul clujean Gertmonas a scos şutul lui Răzvan Tănasă.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 şi a adus prima înfrângere pentru echipa lui Dorinel Munteanu în acest sezon de Superligă, „şepcile roşii” bifând prima victorie stagională după mai bine de o lună. În clasament clujenii sunt lideri, cu 26 de puncte, la cinci puncte de ocupanta locului secund, U Craiova (20 de puncte şi un meci mai puţin), în timp ce gălăţenii se află pe poziţia a treia, cu 19 puncte.

Dorinel Munteanu s-a descărcat la flash interviu după înfrângerea de la Cluj.

„Nu sunt supărat. Mă bucur pentru cei care se bucură. Toată lumea dorea ca Oţelul să piardă pentru prima dată în acest sezon, uite că a pierdut. Eu consider că rezultatul a fost viciat. Dacă spun mai multe, sunt chemat la Comisie. Felicit echipa adversă, şi-a atins obiectivul în faţa unor suporteri minunaţi. Nu pot să zic că nu a fost meritat, echipei noastre le-a lipsit 4 jucători. Asta este situaţia, nu suntem invincibili.

Mai ales dacă ţinem cont de situaţia din jurul echipei din ultimele două săptămâni, toată această tevatură. Foarte mulţi oameni din România, oameni care vorbesc pe la televizor, sunt supăraţi că am pierdut acest meci, cu ghilimele.

Suntem în campanie politică, se vede la cum s-a desfăşurat meciul pe teren. A fost o deplasare foarte lungă. Avem o săptămână să ne pregătim pentru meciul următor. Am greşit pentru că am luat nişte decizii cu inima, trebuie acum să iau nişte decizii corect pentru a rămâne la acest nivel.

Va fi foarte greu dacă partenerii nu vin lângă noi ca să plătim jucătorii. Nu este o scuză, sunt lucruri care afectează. Suntem o echipă mică, care într-adevăr, i-a făcut pe unii să se bucure în seara asta. Dacă U Cluj câştiga pe teren...poate camera VAR la noi e pusă invers, nu se vede dacă se împinge un jucător. Poate acel penalty a fost corect, poate nu. Să vedem unde putem ajunge cu această echipă mică cu suflet mare.

Suntem în octombrie şi nu am primit niciun bănuţ. Astea sunt câteva lucruri, restul, treburile interne le vom gestiona. Dacă am greşit, îi cerem scuze domnului arbitru. Respectul este să vorbim cu domnul. Domnul Munteanu, domnul arbitru, domnul, domnul, domnul”, a spus Dorinel Munteanu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuoţelul galaţiu cluj 

viewscnt
Articole similare