Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Trebuie să transformăm presiunea în ceva pozitiv!” MM Stoica a analizat duelul cu Oţelul Galaţi. Câţi spectatori vor fi prezenţi la meci | EXCLUSIV

„Trebuie să transformăm presiunea în ceva pozitiv!” MM Stoica a analizat duelul cu Oţelul Galaţi. Câţi spectatori vor fi prezenţi la meci | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Oţelul Galaţi, duminică, de la ora 21:00, într-un meci din Superliga României.

„Trebuie să transformăm presiunea în ceva pozitiv!” MM Stoica a analizat duelul cu Oţelul Galaţi. Câţi spectatori vor fi prezenţi la meci

MM Stoica se aşteaptă la un meci foarte dificil împotriva celor de la Oţelul Galaţi, mai ales că moldovenii nu au pierdut niciun meci în deplasare în acest sezon. Este singura echipă care se poate mândri cu aşa ceva.

„De regulă când vin toate rezultatele astea bune pentru noi, creşte presiunea. Noi trebuie să transformăm presiunea asta, să o convertim în ceva pozitiv. Sigur vor veni foarte puţini spectatori pentru că sărbătorile s-au legat şi toată lumea a plecat. Nu-i nimeni prin Bucureşti, că am fost eu cu maşina şi ştiu.

Dar va fi Peluza Nord şi asta e suficient ca să îi ţină pe băieţi în priză. Jucăm împotriva unei echipe care nu a pierdut niciun meci în deplasare. Este singura echipă care nu a pierdut în deplasare!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Gigi Becali, despre fotbalistul care poate duce România în „optimi” la EURO: „Dacă joacă el, ieşim din grupă!”

Patronul celor de la FCSB a admis că misiunea tricolorilor lui Edi Iordănescu va fi una extrem de dificilă în Germania. Cu toate astea, Gigi Becali consideră că România poate ieşi din grupele Europeanului, cu o singură condiţie însă: Să-l folosească pe Florinel Coman.

„E tare acolo, e greu. Noi nu avem doi-trei jucători de 20-30 de milioane, nu avem. Singurul jucător valoros e Stanciu, aşa văd eu.

Adică jucător de mare valoare e Stanciu, aşa îl văd eu pe Stanciu. Am spus că Drăguşin o să fie 30-40 de milioane, am auzit că se dau 30 de milioane pe el.

Deci fundaş central avem, Drăguşin e de mare clasă. Dar nu cred că putem să ieşim din grupă. Adică, dacă joacă Florinel, eu cred că ieşim”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbotelul galati 

viewscnt
Articole similare