You are here:

Trei fotbalişti de la FCSB "au trecut aproape neobservaţi", după "4 victorii din 4 posibile"! MM Stoica i-a elogiat: "El şi-a ignorat CNP-ul"

Trei fotbalişti de la FCSB "au trecut aproape neobservaţi", după "4 victorii din 4 posibile"! MM Stoica i-a elogiat: "El şi-a ignorat CNP-ul"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a tras câteva concluzii, după ce campioana a câştigat pe linie în ultimele două săptămâni. De asemenea, conducătorul a transmis că Adrian Şut ar putea fi apt cu Dinamo, în prima etapă după meciurile naţionalei.

FCSB "s-a trezit", iar MM Stoica a tras concluziile: "S-a atins şi subiectul 'ăştia chiar au antrenori'

După 2-2 cu CFR şi 1-1 cu Petrolul, în Superliga, FCSB a câştigat următoarele patru meciuri şi este în formă, înaintea unei perioade cu meciurile grele atât în campionat, cât şi în Europa League sau Cupa României. 

FCSB a câştigat 4-1 cu RFS, 1-0 cu Sepsi, 1-0 cu PAOK şi 3-2 cu FC Buzău. Campioana este locul al patrulea în Europa League şi pe al şaptelea în Superliga, iar parcursul recent a fost evidenţiat de MM Stoica. 

"Au fost 10 zile grele, cu două meciuri în combinaţia asta de Europa League şi Champions League (bine, unul cu unii prea slabi, ăia de nu vor mai face niciun punct… sau stai că au făcut 2:2 cu Mertens şi Icardi…OK, dar fără Osimhen) şi cu alte două meciuri în Liga 1, unul pe mini-ciclon, altul fără Ngezana, Dawa, M.Popescu, Lixandru.

4 victorii din 4 posibile. Mult peste aşteptări. Dar cum? 

De intervenţiile fabuloase ale lui Ştefan Târnovanu, de eroismul defensiv de pe Toumba, de golurile lui Bîrligea, Olaru, Octavian s-a scris/vorbit peste tot, s-a atins - spre surprinderea mea - şi subiectul “ăştia chiar au antrenori” etc

Trei dintre artizanii acestei serii de rezultate mi s-a părut că au trecut aproape neobservaţi. 

Risto, Creţu şi Şut.

Primul este omul cu o poveste de viaţă care bate orice film, omul care a calificat echipa în grupe acum 2 ani, omul care - paradoxal, pentru că e totuşi fundaş stânga - dă mereu semnalul ofensivei. Românul nostru muntenegrean.

Al doilea şi-a ignorat din nou CNP-ul şi a făcut sprint după sprint din 3 în 3 zile. Că aşa face el.

Al treilea a jucat două meciuri cu nasul rupt, iar ieri şi cu o leziune pe aductor. Şi a fost imperial. 

Adrian Şut poate reveni pe teren în meciul de gală de pe Ibrox Park chiar dacă se recuperează acasă. Doar că el va pleca mâine la Belgrad.

Pentru a fi apt cu Dinamo", a transmis Mihai Stoica. 

Adrian Şut este al doilea fotbalist de la FCSB care se accidentează şi nu mai ajunge la echipa naţională. Mijlocaşul şi Mihai Lixandru ratează meciurile din deplasare, cu Lituania şi Cipru. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbfcsb europa league 

viewscnt
Articole similare