Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători de la Rapid, doriţi în Serie A şi Serie B. Anunţul presei din Italia

Trei jucători de la Rapid, doriţi în Serie A şi Serie B. Anunţul presei din Italia

Fotbal

Comentarii

Trei jucători de la Rapid au intrat în atenţia cluburilor din Italia şi ar putea face subiectul unor transferuri interesante în vara viitoare.

Potrivit informaţiilor oferite de tuttomercatoweb.com, Spezia (Serie A) şi Palermo (Serie B) stau cu ochii pe trei jucători antrenaţi de Adrian Mutu la Rapid: Horaţiu Moldovan, Antonio Sefer şi Mattias Kait.

Spezia şi Palermo, pe urmele lui Moldovan, Sefer şi Kait

Dacă cei trei jucători îşi vor continua evoluţiile bune în Giuleşti, nu este exclus ca în vară aceştia să facă pasul către fotbalul din Vest.

Antrenată de o legendă a fotbalului românesc şi internaţional precum Adrian Mutu, Rapid Bucureşti este unul dintre cele mai urmărite cluburi pe piaţa italiană”, au notat peninsularii.

În acest sezon de Serie A, Spezia se află pe locul 17, primul deasupra ”zonei roşii” a retrogradării, dar la cinci puncte peste următoarea clasată Verona.

De partea cealaltă, Palermo, formaţie la care activează şi internaţionalul român Ionuţ Nedelcearu, este pe locul 8 în Serie B, ultimul care asigură prezenţa în barajul de promovare în Serie A.

  • 28 de goluri a încasat Moldovan în 31 de jocuri, iar în 10 dintre ele a păstrat poarta imaculată.
  • Un gol şi 3 pase decisive a adunat Mattias Kait în acest sezon la Rapid.
  • 6 reuşite şi o pasă decisivă în 31 de partide a bifat Antonio Sefer în acest sezon la Rapid.

Palermo, club deţinut de şeicii din Emirate

Clubul FC Palermo face parte din vastul portofoliu al consorţiului City Football Group, cel care deţine 80% dintre acţiuni, grupul din Emiratele Arabe Unite din care face parte şi colosul Manchester City.

Chiar dacă până acum grupul din Abu Dhabi nu a făcut investiţii majore în clubul din Sicilia, nu ar fi exclus ca lucrurile să se schimbe din următoarea stagiune de campionat, mai ales dacă echipa va promova în Serie A.

Dacă vor decide să-i transfere ”la pachet” pe Moldovan, Sefer şi Kait, cluburile din Italia nu ar putea face acest lucru fără 3-4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: speziapalermokaitmoldovansefer 

viewscnt
Articole similare