Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători perfecţi pentru FCSB: ”Îî recomand lui Gigi Becali să-i transfere” | EXCLUSIV

Trei jucători perfecţi pentru FCSB: ”Îî recomand lui Gigi Becali să-i transfere”  | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a ajuns la opt sezoane consecutive fără titlu în Superligă, iar Gigi Becali a început să gândească strategia pentru următoarea stagiune, unde speră să rupă ghinionul.

Gigi Becali are câţiva jucători în minte, pe care va încerca să-i transfere în această vară, însă numele de pe listă nu coincid cu cele pe care Dumitru Dragomir le consideră perfecte pentru FCSB.

Dumitru Dragomir i-a propus trei jucători lui Gigi Becali

Întrebat ce jucători ar fi perfecţi la FCSB, pentru noul sezon, Dumitru Dragomir a răspuns fără ezitare.

Pe Yuri, Borza şi Tudor Băluţă îi recomand lui Gigi Becali, să-i transfere la FCSB”, a declarat ”nea Mitică” pentru Orange Sport. 

  • Yuri Matias -  fundaş central, 28 de ani, om de bază la CFR Cluj, cotat la 1,8 milioane de euro, conform transfermarkt.de.
  • Andrei Borza - fundaş dreapta, 17 ani, om de bază la Farul, cotat la 400.000 de euro, dar pentru care Gică Hagi cere o sumă de 10 ori mai mare, conform transfermarkt.de.
  • Tudor Băluţă - mijlocaş închizător, 24 de ani, om de bază la Farul, cotat la 2 milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Dintre cei trei jucători, cele mai mari şanse Gigi Becali le are cu Yuri Matias, de la CFR Cluj. Omul de afaceri poate profita de faptul că ardelenii au probleme mari financiare şi ar putea obţine jucătorul pentru o sumă mult mai mică decât cea setată de transfermarkt.de.

Jucătorii de la Farul, intangibili pentru Gigi Becali

În cazul celor doi jucători de la Farul, şansele sunt minime. Gică Hagi solicită multe milioane de euro în schimbul lui Borza şi Băluţă, iar Gigi Becali nu mai pare dispus să ofere atâţia bani pentru jucători.

Nu vreau să mai iau de la Hagi. Dacă vând, ştie mai bine decât mine, o să mă păcălească. Dacă ar lua Hagi FCSB-ul, ar duce echipa în grupe. El e unicat! Nu poate să facă nimeni ce a făcut el.

Borza, Mazilu, cere mulţi bani pe ei. Acum m-am mai şmecherit, nu mai dau aşa 2-3 milioane de euro. Singurul jucător pe care l-aş lua e Borza. Şi Mazilu e de viitor, dar singurul care ar juca acum e Borza. Nu pot să dau mai mult de un milion de euro pe un jucător. Şi nu cred că îl dă Gică pe Borza pe un milion”, a declarat Gigi Becali, joi, despre jucătorii de la Farul.

Afla mai multe despre: gigi becalidumitru dragomirtudor balutaandrei borzayuri 

viewscnt
Articole similare