Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei meciuri de top pe care merită să le urmăreşti în primul weekend din martie

Trei meciuri de top pe care merită să le urmăreşti în primul weekend din martiegalerie foto

Ponturi pariuri

Comentarii

Şi finalul acestei săptămâni le oferă fanilor fotbalului un adevărat regal, în care vor putea urmări dueluri de top din Bundesliga, Premier League şi Serie A.

Sâmbătă, primul meci tare al zilei din Europa va fi cel dintre Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen, într-un duel care în istoria recentă ne-a oferit multe goluri.

Meciuri tari sunt programate însă şi duminică. Cu siguranţă capul de afiş al acestui final de săptămână este derby-ul oraşului Manchester, dintre City şi United. Dar un interes ridicat va fi şi pentru confruntarea dintre Napoli şi AC Milan, ce va fi transmisă în direct de Telekom Sport.

Aşadar, va fi un weekend de cinci stele pentru cei pasionaţi de fotbal şi pariuri sportive online. Fotbalul este sportul numărul 1 în lume, iar foarte mulţi oameni aleg să parieze pe derby-uri, ţinând cont că lucrurile devin şi mai interesante. Tocmai din acest motiv, pentru cei pasionaţi de pariuri am ales şi trei ponturi din oferta operatorului Unibet.

Bayern Munchen - Leverkusen

Sâmbătă, de la ora 16:30, Bayern Munchen primeşte vizita lui Bayer Leverkusen, o altă echipă obişnuită să înscrie constant, dacă ne uităm pe meciurile disputate recent.

Concret, Leverkusen are nu mai puţin de şapte meciuri la rând în care a marcat minim două goluri şi obişnuieşte să îşi asume multe riscuri, lăsând spaţii în defensivă. De partea cealaltă, şi Bayern este o echipă care impresionează prin forţa sa ofensivă.

Se vor întâlni aşadar două echipe care îşi vor asuma riscuri încă din primul minut, aşa cum s-a întâmplat în ultimele 6 partide, când s-au marcat minim 2 goluri încă din prima repriză. Iar pentru pariul peste 1.5 goluri în prima repriză Unibet oferă cota 1.78.

O poate opri Manchester United pe City?

Derby-ul oraşului Manchester va avea loc duminică, de la ora 18:30. Este, aşadar, cel mai interesant meci al săptămânii în Europa, ce stârneşte un interes ridicat având în vedere rivalitatea dintre cele două echipe.

City este favorită clară, dar United îşi aduce aminte cu siguranţă de succesul cu 2-0 din martie 2021 tocmai de pe Etihad Stadium.

O situaţie inedită s-a întâmplat însă în ultimele şase partide dintre aceste echipe, având în vedere că doar câte una a marcat. Pariul Ambele marchează nu a mai fost câştigător în ultimele 6 confruntări, dar seria nu poate ţine la infinit. Aşadar, cei care cred că ambele echipe vor reuşi să înscrie pot miza pe cota 1.92 disponibilă la Unibet.

Napoli - AC Milan, un duel imprevizibil

Duminică, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport, e programată confruntarea dintre Napoli şi AC Milan, primele două clasate din Serie A.

Dacă ne uităm pe meciurile din istoria recentă, observăm că AC Milan nu a mai fost învinsă de Napoli în ultimele meciuri pe teren propriu. În plus, AC Milan are şi şapte meciuri la rând fără înfrângere în deplasare.

În aceste condiţii, utilizatorii pot încerca pariul X2, care la Unibet are cota 1.72, existând suficiente argumente pentru a fi câştigător.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment. Selecţiile sunt preluate din oferta operatorului Unibet, la care utilizatorii pot intra în cursa pentru maşinile BMW puse în joc în această perioadă cu un pariu de minim 50 RON efectuat.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare