Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei medalii câştigate de România, astăzi, la Campionatele Mondiale de canotaj

Trei medalii câştigate de România, astăzi, la Campionatele Mondiale de canotaj

Alte sporturi

Comentarii

Zi plină de succese pentru sportivii români aflaţi la Campionatele Mondiale de canotaj desfăşurate la Belgrad (Serbia).

Prima medalie a zile a fost obţinută de către Ioana Vrînceau şi Roxana Anghel - bronz la dublu rame feminin, după ce au terminat cu un timp de 07:24.33, dup Olanda (07:20.52) şi Australia (07:22.90).

Două medalii de bronz şi una de argint!

Apoi, Mariana Dumitru şi Ionela Cozmiuc au terminat pe locul 3 în finala la dublu vâsle categorie uşoară feminin, cucerind medalia de bronz.

Cele două românce au terminat cu un timp de 07:23.70, după Marea Britanie (07.19.23) şi SUA (07.22.89).

De asemenea, barca de 4 rame a României a reuşit să cucerească medalia de argint. Echipajul format din Mădălina Bereş, Amalia Beraş, Maria Tivodariu şi Magdalena Rusu a terminat la 1,57 secunde în spatele Olandei.

  • Pe locul trei a încheiat Marea Britanie.

Alte două echipaje merg la Jocurile Olimpice

Echipajele masculine de patru rame şi patru vâsle au obţinut, sâmbătă, calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, după ce au câştigat Finalele B din cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj de la Belgrad.

La patru rame masculin, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Florin Lehaci au câştigat Finala B cu timpul de 06 min 03 sec 08/100, ocupând astfel locul 7 în clasamentul general al acestei probe.

În proba masculină de patru vâsle, Mihai Chiruţă, Andrei Cornea, Ioan Prundeanu şi Florin Enache s-au impus în Finala B cu timpul de 05 min 49 sec 89/100, terminând pe locul 7 la general.

Afla mai multe despre: campionate mondialebelgradromania 

viewscnt
Articole similare