Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei nume pe care Barcelona le are în vizor pentru a-l înlocui din vară pe Luis Suarez

Trei nume pe care Barcelona le are în vizor pentru a-l înlocui din vară pe Luis Suarez

FC Barcelona

Comentarii

Gruparea blaugrana se gândeşte deja la viitor, iar Luis Suarez este unul dintre numele pe care FC Barcelona le va înlocui treptat în primul unsprezece. Fotbalistul uruguayan va împlini 32 de ani în ianuarie, iar catalanii urmăresc deja câteva piste importante, scrie presa spaniolă.

Debutul de sezon nu este unul prea bun pentru atacantul uruguayan, care încă nu a marcat în primele meciuri disputate de gruparea catalană.

Cu siguranţă Suarez o va face mai devreme sau mai târziu, dar pe Camp Nou au început să circule deja zvonuri cu privire la posibilii săi înlocuitori. Catalanii îşi pregătesc viitorul, iar Luis Suarez ... se pregăteşte să împlinească 32 de ani în ianuarie.

Chiar daca nu lasă să se înţeleagă asta, Barca este preocupată de viitorul atacului său, iar un număr 9 ar putea ajunge în Catalunya începând din sezonul viitor.

Prima ţintă a catalanilor ar fi Gabriel Jesus de la Manchester City. Brazilianul este preferat pentru aptitudinile sale, dar şi pentru vârsta sa.

La numai 21 de ani, Gabriel Jesus este considerat ideal de conducerea campioanei Spaniei pentru stilul de joc al formaţiei blaugrana. Achiziţionarea sa nu este însă deloc una facilă, ţinând cont că pare imposibil să cumperi un titular de la Manchester City în acest moment.

Al doilea nume pe lista Barcelonei ar fi Timo Werner, un număr 9 clasic, obişnuit să joace în naţionala Germaniei în stilul Barcei. Werner este monitorizat atent de catalani şi el ar fi al doilea nume de pe lista lui Valverde pentru a-l înlocui pe Luis Suarez.

În fine, spaniolii scriu că şi mexicanul Hirving Lozano este pe lista catalanilor, chiar dacă el nu este un atacant veritabil de careu. Oficialii clubului cred că Barca poate juca şi fară un atacant pur în teren, iar ”Chucky” Lozano îndeplineşte foarte multe dintre criteriile vizate de staff-ul tehnic şi administrativ de pe Camp Nou.

În plus are şi avantajul de a fi cea mai accesibilă variantă dintre cele trei gândite pentru a-l substitui pe Luis Suarez din vara viitoare.

Afla mai multe despre: fc barcelonatransferuriprimera divisiongabriel jesusluis suareztimo wernerhirving lozano 

viewscnt
Articole similare