Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei posibile destinaţii pentru Sergio Ramos. Anunţul surpriză al celor de la ESPN: ce gigant a intrat în cursa pentru semnătura jucătorului

Trei posibile destinaţii pentru Sergio Ramos. Anunţul surpriză al celor de la ESPN: ce gigant a intrat în cursa pentru semnătura jucătorului
galerie foto
Comentarii

Sergio Ramos ar putea ajunge la Bayern Munchen, anunţă ESPN.

Liber de contract după ce s-a despărţit de Real Madrid, legendarul fundaş spaniol are mai multe opţiuni posibile, scrie ESPN.

Sergio Ramos şi trei posibile destinaţii

Trei giganţi din fotbalul european bat la uşa fostului căpitan de la Real Madrid. Deşi are pretenţii salariale ridicate, calitatea jucătorului spaniol pare să cântărească mult mai mult.

ESPN susţine că Manchester City a intrat pe fir pentru transferul legendarului fotbalist spaniol. Echipa lui Guardiola i-ar oferi doi ani de contract plus încă unul în Major League Soccer la New York City.

Pe de altă parte, Paris Saint Germain continuă să fie interesată de Ramos, club care de asemenea este interesată să-l transfere şi să-i asigure salariul dorit de fostul jucător de la Real Madrid.

Marea surpriză vine însă din Germania. Tot ESPN susţine că Bayern Munchen s-a arătat interesată în ultimele zile de posibilul transfer al lui Ramos, în condiţiile în care David Alaba şi Jerome Boateng au părăsit echipa. Ramos ar putea forma un cuplu interesant cu Dayot Upamecano, în timp de Tanguy Nianzou şi Niklas Sule ar urma să fie rezervele celor doi.

În cei 16 ani petrecuţi la Madrid, Ramos a câştigat tot ce se putea. Patru Ligi ale Campionilor, cinci titluri, două Cupe ale Spaniei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor sunt doar câteva dintre trofeele culese de Ramos în timpul său pe Bernabeu.

"Nu merg la Sevilla, aceasta nu este nici măcar o opţiune. Barcelona? Imposibil. Nu mă veţi vedea niciodată la Barça. Nu ştiu încă la ce club merg. Când voi afla, voi fi primul care va anunţa. Nu este timpul să vorbesc despre viitorul meu", a spus Sergio Ramos. 

Afla mai multe despre: sergio ramosbayern munchenmanchester city 

viewscnt
Articole similare