Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei predicţii din Europa League, 17 februarie

Trei predicţii din Europa League, 17 februariegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Confruntările din Europa League se reiau în această săptămână, când este programat play-off-ul pentru optimi. Vor fi dueluri de cinci stele, iar fanii fotbalului vor putea urmări meciuri de cel mai înalt nivel, care oricând s-ar fi putut disputa şi în fazele superioare din Champions League.

Nume precum FC Barcelona, Napoli, Borussia Dortmund şi FC Porto vor lupta pentru a continua în Europa League, astfel că spectacolul e garantat. Mai ales că printre duelurile pe care le vom putea vedea sunt FC Barcelona - Napoli, Borussia Dortmund - Rangers ori FC Porto - Lazio, echipe obişnuite să facă spectacol.

Interesul va fi aşadar ridicat în rândul celor pasionaţi de fotbal, dar şi printre pariori. Meciurile de cinci stele stârnesc mereu un interes uriaş, astfel că în rândurile următoare sunt disponibile şi trei predicţii alese din secţiunea Pariuri fotbal de pe Unibet, operator la care fanii fotbalului au posibilitatea să beneficieze şi de alte avantaje.

De exemplu, operatorul rulează în această perioadă şi o campanie promoţională cu premii spectaculoase, la care condiţiile de participare sunt foarte simple. Astfel, un pariu de minim 50 RON le oferă utilizatorilor posibilitatea de a câştiga unul din autoturismele BMW puse la bătaie sau alte premii. În plus, săptămânal, utilizatorii vor primi garantat şi un cadou pentru primul pariu eligibil la promoţie.

Aşadar, utilizatorii au motive solide să mizeze în această săptămână, când meciurile din Europa League sunt cu adevărat spectaculoase. Tocmai din acest motiv, iată trei ponturi pentru cele mai tari confruntări:

Vedem goluri de ambele părţi în Barcelona - Napoli?

Joi, de la ora 19:45, se dispută acest duel foarte interesant între două echipe care au spectacolul în ADN. Chiar dacă gruparea catalană are mai multe absenţe importante, e de aşteptat un meci cu multe goluri.

Spre exemplu, la ultimele două partide oficiale dintre aceste echipe, ambele au reuşit să înscrie. Catalanii au gol marcat în ultimele 11 meciuri oficiale, în timp ce Napoli a reuşit acest lucru în ultimele 7 partide. De asemenea, FC Barcelona nu a pierdut contra lui Napoli în ultimele patru partide (două au fost amicale).

Utilizatorii pot miza la Unibet pe selecţia „1X şi Ambele Marchează”, folosind funcţia Creare Pariu, la o cotă atractivă de 1.97.

Dortmund are prima şansă în duelul cu Rangers

Joi, de la ora 19:45, va avea loc şi meciul dintre Dortmund şi Rangers, în care Ianis Hagi nu va putea juca din păcate din cauza acestei accidentări grave. Dortmund e favorită clară, având în vedere că Rangers e în uşoară scădere faţă de sezonul precedent, când a dominat la pas campionatul din Scoţia.

În plus, nemţii au un moral bun după ce în ultima etapă din Bundesliga au câştigat cu 3-0 contra lui Union Berlin. 2-0 a fost pentru Dortmund la ultima partidă contra lui Rangers, disputată în 1999.

Pariul „Dortmund câştigă la zero” este cotat foarte bine la Unibet, cota 2.38.

Porto porneşte cu un avantaj în duelul cu Lazio

Joi, de la ora 22:00, e programat un alt meci spectaculos între FC Porto şi Lazio Roma. Italienii se vor deplasa pe un teren pe care nu au amintiri prea plăcute, ţinând cont că au pierdut cu 4-1 în ultima confruntare din deplasare cu Porto.

În plus, nici ultima deplasare din Italia nu a fost de bun augur, fiind o înfrângere cu 4-0 pe terenul lui AC Milan în Cupa Italiei. În aceste condiţii, amatorii de pariuri pot încerca o selecţie din secţiunea Pariuri Combo Unibet: FC Porto va câştiga şi se vor marca sub 4.5 goluri, la o cotă totală unică de 2.40.

Cotele afişate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare