Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei reveniri majore la Barcelona înainte de El Clasico. Pe ce jucători se va putea baza Xavi

Trei reveniri majore la Barcelona înainte de El Clasico. Pe ce jucători se va putea baza Xavi

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al disponibilităţii unor jucători de bază din lotul catalanilor.

Primul El Clasico al sezonului se apropie iar cele două echipe se confruntă cu probleme grave la nivel de accidentări.

Anunţul momentului vine din partea jurnalistului Alfredo Martinez, care vorbeşte despre revenirea unor jucători de bază în tabăra blaugrana.

Trei reveniri majore la Barcelona

Frenkie De Jong, Raphinha şi Robert Lewandowski sunt cei trei titulari incontestabili pe care Xavi se va putea baza în El Clasico.

 

 

Printre jucătorii indisponibili în ultimele săptămâni se numără nume precum Robert Lewandowski, Eder Militao, Thibaut Courtois, Raphinha, Frenkie De Jong, Pedri şi Jules Kounde.

În ultima etapă de campionat, golul victoriei Barcelonei în meciul de acasă cu Athletic Bilbao a venit din şutul puştiului de 17 ani, Marc Guiu.

Guiu este un produs al academiei Barcelonei, La Masia.

De cealaltă parte, Jude Bellingham va debuta în eternul derby al fotbalului spaniol, fotbalistul adus de la Borussia Dortmund este principalul atuu al echipei din capitala Spaniei.

Englezul este golgheterul echipei în toate competiţiile în acest sezon.

Plecarea francezului Karim Benzema a lăsat un gol imens în atacul "galacticilor", pe care Real Madrid vrea neapărat să-l umple odată cu venirea lui Kylian Mbappe.

Până atunci, Real Madrid se bazează pe Joselu, atacantul adus de la Espanyol sau pe improvizaţii precum Rodrygo şi Vinicius Junior într-o formulă cu doi atacanţi.

 

Afla mai multe despre: barcelonareal madridla ligael clasico 

viewscnt
Articole similare