Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trică a anunţat decizia în privinţa postului de antrenor la FC U Craiova! Reacţia lui Mititelu junior: "Din gură poţi să spui". Ce se întâmplă

Trică a anunţat decizia în privinţa postului de antrenor la FC U Craiova! Reacţia lui Mititelu junior: "Din gură poţi să spui". Ce se întâmplă

Fotbal intern

Comentarii

FC U Craiova îşi conturează strategia pentru Liga 1, dar are un semn de întrebare este la nivelul băncii tehnice. Eugen Trică a anunţat că vrea să rămână pentru meciurile din prima ligă, iar Adrian Mititelu junior a răspuns.

FC U Craiova îşi alege antrenorul pentru Liga 1

La finalul ultimului meci din play-off-ul Ligii 2, antrenorul cu care FC U Craiova a obţinut promovarea a anunţat decizia luată: "Eu îmi doresc foarte mult, dar nu depinde de mine, depinde de patron cu ce antrenor doreşte să atace obiectivele măreţe, pentru că la Craiova trebuie.... Craiova se va bate doar pentru obiective măreţe. Să lăsăm patronul să se gândească zilele astea, să stea liniştit, din partea mea v-am spus. Nu ascund faptul că îmi doresc foarte mult să contui.

Cheia e la domnul Mititelu, dacă doreşte să contui şi sezonul viitor. Mă bucur enorm.  Dacă nu, luăm o pauză că v-am spus că sunt obosit şi vedem ce va fi. Sunt fericit, sunt obosit, stors, stors, stors, nu prea mai am energie. Am nevoie de o săptămână că să încarc bateriile, pentru că s-a acumulat o oboseală psihică şi fizică, dar o oboseală plăcută", a anunţat Eugen Trică. 

Adrian Mititelu junior a susţinut că rămânerea antrenorului depinde de termenii din contract: "Lui Trică îi expiră contractul pe 10 iunie, vom discuta săptămâna ce urmează dacă se mai doreşte sau nu colaborarea. Din gură poţi să spui că îţi doreşti, dar mai trebuie să te înţelegi şi la termenii contractuali. Nu poate garanta nimeni performanţa nici dacă vine Mourinho, nici dacă rămâne Trică, nici dacă vine Ronaldo să joace. O să fie un război cu cealaltă echipa din oraş (n.r. - U Craiova), o să fie ambiţii mari la mijloc şi sper să nu cedăm presiunii . Vreau să arătăm că n-am investit degeaba în acest proiect, că avem o viziune bună şi putem să jucăm fotbal şi la un nivel înalt".

 

 

Afla mai multe despre: fc u craiovaliga 2eugen tricaadrian mititelu junior 

viewscnt
Articole similare