Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tricolorele" se vor antrena fără selecţioner. Adi Vasile are Coronavirus, iar Neagu şi compania se vor pregăti cu secundul Bent Dahl

"Tricolorele" se vor antrena fără selecţioner. Adi Vasile are Coronavirus, iar Neagu şi compania se vor pregăti cu secundul Bent Dahl

Handbal

Comentarii

Adi Vasile are Coronavirus, iar Cristina Neagu şi compania se vor antrena la Bucureşti sub comanda norvegianului Bent Dahl.

"Tricolorele" se vor antrena fără selecţioner

Echipa naţională de handbal feminin se va antrena alături de secundul novegian, Bent Dahl. Pregătirile pentru turneul preolimpiv din martie vor avea loc la Bucureşti şi vor dura patru zile. 

Cristina Neagu şi compania nu se vor antrena cu selecţionerul Adi Vasile, care are Coronavirus, dar care a stabilit deja alături de staff-ul său care este programul pentru desfăşurarea activităţilor de la capitală. 

"Este foarte importantă această perioadă de pregătire. Fiecare zi pe care o vor petrece împreună va fi de folos. Vor fi patru zile în care ne vom concentra pe noi, dar vom analiza şi adversarele din turneul preolimpic şi ne vom pregăti împotriva atuurilor pe care cele trei echipe le au.

De la prima acţiune pe care am avut-o, fetele au studiat materialele pe care le-au primit şi acum vom pune în practică ceea ce am văzut în materialele respective", a spus Adi Vasile.

Pe perioada izolării, Adi Vasile va păstra mereu contactul cu staff-ul său, dar şi cu fetele, pentru a ajuta echipa să dea un randament maxim în zilele de antrenament.

"Nu este cea mai normală situaţie, pentru că antrenorul nu poate fi prezent la această acţiune, dar deja am înţeles cu toţii că perioada în care suntem trebuie să ne facă să ne adaptăm, aşa că am mare încredere în fete şi în staff, că vor face ca lucrurile să meargă bine. În momente dificile oamenii au resurse nebănuite de putere, energie, spirit şi în toate lucrurile acestea stă esenţa unei echipe.

După această perioadă va urma o analiză a ultimei luni, apoi vom vedea ce mai avem de corectat şi de remediat în perspectiva turneului preolimpic", a adăugar selecţionarul naţionalei feminine de handbal a României.

În perioada 19-21 martie, "tricolorele" vor lupta pentru a-şi rezerva locul de participare la Jocurile Olimpice. Turneul va avea loc la Muntenegru, acolo unde naţionala României va întâlni echipa ţării-gazdă, campioana europeană Norvegia şi Thailanda. Grupa se va desfăşura astfel: fiecare echipă va juca cu fiecare, iar la final primele două vor merge mai departe.

Lotul pentru pregătirea de la Bucureşti din 23-27 februarie:

- Buceschi Eliza, Ciucă Diana, Dincă Nicoleta, Florica Cristina, Hosu Daciana, Ilie Alina, Iuganu Ana Maria, Laslo Cristina, Moisă Laura, Moroianu Andra, Neagu Cristina, Ostase Lorena, Perianu Gabriela, Pintea Crina, Polocoşer Anca, Popa Andreea, Popa Laura, Pristăviţă Laura, Şerban Elena.

Afla mai multe despre: cristina neagu adi vasile handbal romania 

viewscnt
Articole similare