Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorii de la tineret au pierdut cu Franţa, dar au reuşit să impresioneze! ”Mi-a plăcut atitudinea!”

Tricolorii de la tineret au pierdut cu Franţa, dar au reuşit să impresioneze! ”Mi-a plăcut atitudinea!”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala U19 a României a fost învinsă de echipa similară a Franţei, scor 2-1, marţi, în faza grupelor Campionatului European U19 din Slovacia.

Pentru România a marcat Coubiş (82), iar pentru Franţa au punctat Tchaouna (12) şi Adeline (20). În primul meci, România a pierdut, scor 1-2, cu Italia. În ultimele zece minute, România a ratat mai multe ocazii şi a avut o atitudine bună. 

Adrian Iencsi, fostul antrenor de la Rapid, a fost impresionat de atitudinea tricolorilor şi i-a felicitat pe jucătorii de la tineret. El este conştient că Franţa este o echipă mult mai valoroasă decât România. 

”Mi-a plăcut atitudinea!” 

”Mie mi-au plăcut băieţii, chiar am văzut ambele partide, şi prima partidă cu Italia. Chiar dacă am pierdut ambele partide, consider că am avut o evoluţie bună. Mi-a plăcut atitudinea acestor tineri, a fost una fantastică. Este clar că este o diferenţă foarte mare între noi şi Italia, Franţa, şi alte echipe foarte puternice. Mă refer la diferenţă de forţă, de talie. 

Eu consider că antrenorul nostru a gestionat foarte bine ambele partide. A fost un avantaj mic, 2-1, spre finalul partidei, cu puţin noroc, puteam să şi egalăm. Să fim sinceri, Franţa e o forţă. Mă uitam la francezi, toţi eram atleţi”, a declarat Adrian Iencsi la PRO X. 

Următorul meci, cu Slovacia, va avea loc vineri, de la ora 18.30.

Afla mai multe despre: românia-franţa- lencsi 

viewscnt
Articole similare