You are here:

Tricolorii, gest de recunoştinţă pentru gazdele din Cipru după meciul de la Larnaca. Ce mesaj au lăsat în vestiar | FOTO

Tricolorii, gest de recunoştinţă pentru gazdele din Cipru după meciul de la Larnaca. Ce mesaj au lăsat în vestiar | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României a ţinut să le mulţumească gazdelor din Cipru printr-un gest deosebit, lăsând un mesaj în vestiarul stadionului AEK Larnaca.

Un punct special de mulţumire a fost adus organizatorilor pentru decizia de a aloca suporterilor români un număr mult mai mare de bilete decât prevedea protocolul UEFA, contribuind astfel la atmosfera de „acasă” pe care echipa a simţit-o în timpul partidei.

Mesajul emoţionant lăsat de jucători în vestiar a fost următorul:“Dragi prieteni ciprioţi, vă rugăm să acceptaţi mulţumirile noastre sincere pentru ospitalitatea pe care ne-aţi arătat-o în timpul şederii noastre aici. Suntem cu adevărat recunoscători pentru bunătatea şi spiritul sportiv manifestate atât pe teren, cât şi în afara lui. Aşteptăm cu nerăbdare să vă revedem luna viitoare în Bucureşti, ca oponenţi şi prieteni. Mulţumim!”.

Condiţiile oferite de gazde au fost ireproşabile, iar atmosfera creată de suporterii români a fost una de neuitat, contribuind la o experienţă extraordinară pentru întreaga echipă naţională, notează frf.ro.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare