You are here:

Tricolorii lui Edward Iordănescu, primiţi cu covor galben la plecarea spre Germania: "Arătaţi lumii ce puteţi! Voi sunteţi eroii noştri"

Tricolorii lui Edward Iordănescu, primiţi cu covor galben la plecarea spre Germania: "Arătaţi lumii ce puteţi! Voi sunteţi eroii noştri"
Comentarii

Echipa naţională a României a plecat, luni, în Germania, pentru Campionatul European, care se va desfăşura în perioada 14 iunie - 14 iulie.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Tricolorii au fost întâmpinaţi în aeroport cu un covor galben plin de mesaje venite din partea fanilor.

"Credeţi în voi, aşa cum şi noi credem în voi!", "Arătaţi lumii ce puteţi!" sau "Voi sunteţi eroii noştri" au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-au putut citi jucătorii lui Edward Iordănescu în drumul spre avion.


În Germania, tricolorii vor fi cazaţi la Hotel Melchior Park, 4 stele, iar acest resort va fi folosit în exclusivitate de delegaţia României. Toate persoanele vor fi cazate în camere single. Hotelul are trei etaje, dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness şi a fost deschis în 2017.

Tricolorii se vor pregăti la AKON Arena, stadion situat la 4 kilometri de hotel. Acesta aparţine formaţiei Würzburger Kickers. Stadionul a fost renovat ultima oară în 2016 şi are o capacitate de 13.090 de locuri, 2.562 dintre acestea fiind pe scaun, într-o tribună acoperită. Are nocturnă şi instalaţie automatizată de irigare. În 2006, la Campionatul Mondial din Germania, a fost gazdă pentru echipa naţională a Ghanei.

Marţi, de la ora 11.00, va avea loc un antrenament deschis publicului.

Duminică seară, echipa naţională a mers la Mega Mall să vizioneze filmul “În inima Naţionalei” cu o zi înainte de a pleca la EURO 2024.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţii administraţiei FRF: preşedintele Răzvan Burleanu, secretarul general Radu Vişan şi secretarul general adjunct Gabriel Bodescu. De asemenea, regizorul Remus Achim a fost prezent şi le-a vorbit jucătorilor la final.

Ianis Hagi a fost profund impresionat de film, declarând: „Este un film reuşit. Sunt emoţii mari, amintiri frumoase. Am oferit speranţe românilor. Imaginile de la final, cele din culise, mi-au plăcut foarte mult. Felicitări tuturor care au muncit pentru acest film un an de zile. Cred că şi generaţiile tinere au de învăţat, pot vedea ce înseamnă să joci pentru România. Toţi avem poveştile noastre, şi cei ce apărem în film, şi ceilalţi. Nu se ajunge uşor la echipa naţională”.

România debutează cu Ucraina la 17 iunie, la Munchen, de la ora 16.00.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: romaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare