Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorii stau acum la mâna rezultatelor şi speră într-o minune. Adrian Rus: “Este o situaţie dezamăgitoare“

Tricolorii stau acum la mâna rezultatelor şi speră într-o minune. Adrian Rus: “Este o situaţie dezamăgitoare“

Echipa națională

Comentarii

România se va duela mâine, de la ora 19:00 cu Liechtenstein în ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar.

Tricolorii stau acum la mâna rezultatelor şi spera într-o minune. Adrian Rus: “Este o situaţie dezamăgitoare“

România prinde barajul pentru Cupa Mondială din 2022 doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câştigăm în Liechtenstein.

La conferinţa de presă premergătoare partidei a fost şi Adrian Rus, fundaşul de 25 de ani, care evoluează in campionatul din Ungaria. 

“Este o situaţie dezamăgitoare, ne doream să invingem, ăsta e fotbalul, indiferent de situaţie trebuie să fim uniţi, să ridicăm capul şi să mergem mai departe.  

Nu pot spune că nu ne vom gândi la meciul din Macedonia, dar cei care intrăm trebuie să fim motivaţi 100%, suntem obligaţi să câştigăm, iar islandezii sper să ne ajute cu rezult bun, e echipă tânăra, cu jucători tineri care vor să se afirme, sperăm că ne vor ajuta.  

E diferenţă intre tineret şi echipa de seniori. Pentru asta il avem şi pe mister lângă noi, zic că ne-a ajutat mult, ne incurajează şi incă sper să ne calificăm la baraj“, a declarat Adrian Rus, fundaşul echipei naţionale, la conferinţa de presă. 

Intrebat despre plecarea lui Mirel Rădoi de la naţionala României, Rus a mărturisit: “Sincer ne-am pus şi noi un semn de intrebare, dar asta e fotbalul, imi doresc ca mister să rămână, să câştigăm mâine, să se intâmple o minune in Macedonia şi până la urma e alegerea dânsului ce va face“.

 

Afla mai multe despre: naţională românieiadrian ruscm 

viewscnt
Articole similare