Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul care l-a încântat pe Mutu în victoria cu Chile: ”Mi-a plăcut foarte mult! Când atinge mingea, se simte”

Tricolorul care l-a încântat pe Mutu în victoria cu Chile: ”Mi-a plăcut foarte mult! Când atinge mingea, se simte”
Comentarii

Adi Mutu nu a fost dat pe spate de evoluţia ”tricolorilor” în meciul cu Chile, însă este de părere că rezultatul e cel care contează, iar această victorie le va da moral fotbaliştilor români în viitor.

”Am văzut un rezultat bun, cu o echipă bună, cu o echipă care încearcă... au ratat şi ei calificarea şi încearcă şi ei să aducă sânge nou în echipa naţională. De joc nu vreau să vorbesc mai mult, pentru că sunt sigur că Cosmin ştie ce are de făcut, ce are de îmbunătăţit s.a.m.d.

O echipă ca a noastră, care vrea să se califice, aşa cum îşi doreşte Cosmin, să joace aşa cum vrea antrenorul, eu cred că nu ar trebui să fie dominată aşa în 10 oameni, exact ce a spus Cosmin după meci.

Probabil şi lipsa de experienţă îşi spune cuvântul, dar ceea ce e bine, că Cosmin le dă încredere. Bineînţeles că e nevoie de puţin timp, e echipa naţională, e alt ritm, altă valoare. Orice neatenţie, orice lipsă de experienţă sau de concentrare, adversarul le speculează la maximum, pentru că sunt jucători de valoare”, a spus Adi Mutu.

Antrenorului celor de la FC Voluntari i-au atras atenţia trei jucători. ”Mi-a plăcut Chipciu mult, mi-a plăcut Stanciu... Budi, bineînţeles, atunci când atinge mingea, se simte, se vede. Şi m-am bucurat mult că a dat gol, pentru că avea nevoie, pentru el, pentru moralul lui. M-a bucurat în general rezultatul, pentru că nu a fost un meci uşor. E o echipa foarte bună Chile. Dar rezultatul contează, rămâne acolo, moral bun, Cosmin va şti ce are de făcut, pentru ca la următorul meci echipa să arate aşa cum îşi doreşte el”, a spus Adi Mutu la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: echipa nationalanationala romanieiadi mutu,  

viewscnt
Articole similare