You are here:

Tricolorul care l-a scos din sărite pe Becali: ”Să mă ierte. Băgam portar în locul lui”

Tricolorul care l-a scos din sărite pe Becali: ”Să mă ierte. Băgam portar în locul lui”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Lituaniei, cu scorul de 2-1 (1-1), marţi seara, pe Stadionul Dariaus ir Gireno din Kaunas, în Grupa a 2-a din Liga C a Ligii Naţiunilor.

Critici pentru Deian Sorescu după Lituania - România

România a reuşit să învingă reprezentativa Lituaniei, scor 2-1, într-o partidă desfăşurată în etapa a patra din Liga Naţiunilor. 

Răzvan Marin (penalty) şi Denis Drăguş au adus victoria ”Tricolorilor”, în timp ce pentru gazde a înscris Armandas Kucys (penalty).

Prestaţia lui Deian Sorescu l-a scos din sărite pe Gigi Becali, patronul de la FCSB. Drept dovadă, Sorescu a primit cea mai mică notă conform Sofascore, 6.2.

”Coman nu prea mi-a plăcut. N-ai voie să mai pierzi mingea. Jucător care nu mi-a plăcut aseară şi m-a enervat, să mă ierte, dar mă răcoresc să spun, a fost ăsta, Sorescu. Bă, toate să le pierzi? Toate, toate.

Nu ştiu cum a rezistat Lucescu. Eu băgam portar în locul lui. Îl scoteam şi băgam portarul dacă n-aveam pe cine. Hai, că pauza o prindea, că nu poţi să faci aşa la naţională, dar mai venea după pauză?

Lasă că n-a jucat, dar să le pierzi pe toate? Să joci toate contra? Mă gândeam că Lucescu, săracul, nu are ce să facă”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Mihai Stoica, dezamăgit de prestaţia lui Sorescu

”Patru meciuri, patru victorii. Prima victorie, de cinci stele în Kosovo, a doua de trei stele cu Lituania.

Patru stele în Cipru şi acum e meciul în care am arătat poate cel mai puţin bine cu Mircea Lucescu, dar am avut 9-0 raportul de cornere, pe un teren prost, dar cu câţiva jucători care şi-au demonstrat limitele.

Mă doare să spun, să ajungi, Sorescu, în asemenea poziţii. Nu ai jucat fundaş stânga, dar ai jucat atacant lateral stânga în multe meciuri.

Chiar să nu ai nicio idee acolo? Mulţi jucători cu erori personale, chiar şi cei din compartimentul defensiv”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Liga Naţiunilor 2024/25 va avea efect direct şi asupra preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2026. Cele mai bune patru câştigătoare de grupe din Liga Naţiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru CM 2026, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice.

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte patru echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele patru naţionale europene participante la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, Mexic şi Canada.

Afla mai multe despre: becalisorescuromânia 

viewscnt
Articole similare