You are here:

Tricolorul în care Emeric Ienei îşi pune toate speranţele la EURO 2024: „De el îmi place cel mai mult!”

Tricolorul în care Emeric Ienei îşi pune toate speranţele la EURO 2024: „De el îmi place cel mai mult!”
Comentarii

Emeric Ienei, fostul mare antrenor, a vorbit despre jucătorul său preferat de la echipa naţională a României.

Emeric Ienei, laude pentru un tricolor înainte de EURO 2024

Naţionala României va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, în compania Ucrainei. Meciul va fi unul foarte dificil, dar marele Emeric Ienei are încredere totală în elevii lui Edi Iordănescu şi spune că va urmări toate meciurile naţionalei de la EURO, aşa cum urmăreşte şi fotbalul din Superligă cu regularitate.

De asemenea, atunci când a fost înterbat desper jucătorul care îi place cel mai mult din tabăra lui Edi Iordănescu, Ienei l-a numit pe Florinel Coman.

„Sunt şanse să repete isprava de atunci. Speranţa este şi va fi! Eu ţin pumnii tricolorilor, fotbaliştilor români. Fotbalul e viaţa mea! Mă uit şi la meciurile din România. Ce zici? De cine-mi place? Coman, numărul 7", a reacţionat Emeric Ienei, potrivit gsp.ro.

  • 7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gică Popescu a dat verdictul înainte de EURO 2024 şi pune presiune pe Edi Iordănescu: „Ezit să mai fac asta!”

Fostul mare internaţional susţine că România are nevoie de un parcurs bun şi la EURO pentru a avea continuitate. Misiunea nu va fi una facilă însă, având în vedere că Ucraina şi Belgia sunt echipe mai bine cotate decât România.

„Ştiţi bine ce poziţie am avut de-a lungul preliminariilor, am crezut că am avut rezultate care au avut la bază foarte mult noroc, am crezut că puteam juca mult mai bine.

Ezit să fac comentarii legate de capacitatea lui Edi de a conduce acest grup. Eu cred că a făcut un lucru forte bun, calificând echipa fără să piardă niciun meci, lăsând la o parte toate circumstanţele cu cele două echipe aflate în război.

E o calificare fără să pierzi un meci, lucrul acesta este lăudabil. Eu sper să continue şirul rezultatelor la turneul final, pentru că rămâne o calificare izolată dacă nu ieşim din grupe cel puţin.

Atunci ar fi o încununare a calităţii jucătorilor. Ar fi o continuitate în ceea ce înseamnă rezultatele, ar fi extrem de important pentru moralul lor, pentru spectatorii care iubesc echipa naţională şi sunt 22 de milioane care fac acest lucru”, a spus Gică Popescu, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: emeric ieneiflorinel comanechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare