Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul transferat cu forţa! Patronul l-a vrut, NU şi antrenorul: “Oamenii nu şi-au făcut temele”. Dezvăluiri după mutarea carierei

Tricolorul transferat cu forţa! Patronul l-a vrut, NU şi antrenorul: “Oamenii nu şi-au făcut temele”. Dezvăluiri după mutarea carierei

Echipa națională

Comentarii

Informaţii surprinzătoare au venit dinspre Anglia în privinţa atacantului naţionalei României, George Puşcaş. Fostul antrenorul al lui Reading, Mark Bowen, a dat de înţeles că transferul atacantului a fost făcut peste capul său.

George Puşcaş, transferat peste capul antrenoului lui Reading?

Echipa naţională a României ia startul în campania de calificare la Cupa Mondială din 2022 cu Macedonia de Nord. Meciul e pe Telekomsport.ro, joi, de la 21:45. George Puşcaş a fost convocat de Mirel Rădoi şi e unul dintre cei doi atacanţi convocaţi, alături de Claudiu Keşeru. 

Recent, un anunţ surprinzător a fost făcut de Mark Bowen, primul antrenor al lui George Puşcaş la Reading, în Championship. Românul a fost transferat în liga secundă engleză în 2019, pentru 3 milioane de euro, după ce a fost în echipa ideală de la EURO 2019 U21. 

Se pare că transferul nu ar fi fost dorit şi de antrenorul lui Reading. Bowen a dezvăluit cum s-au derulat evenimentele, înaintea oficializării mutării. Antrenorul galez a susţinut că cei din conducere au insistat pentru George Puşcaş. 

"Mi s-a spus că există un tânăr jucător de la Inter Milano, care s-a descurcat bine la Campionatul European de tineret. Cardiff şi Birmingham erau foarte interesate de el. Asociaţii patronului au spus că trebuie transferat. Cred că, privind în retrospectivă, nu cred că au făcut destule cercetări despre jucător. Nu şi-au făcut temele cum trebuiau. Departamentul de scouting a căutat să reducă investiţiile în acea vreme, dar s-a luat decizia de a se merge cu George Puşcaş.

Pentru mine, el este un talent încă brut, foarte tânăr. Ca jucător, mai are multe de învăţat şi multe de îmbunătăţit, în ceea ce priveşte abilitatea tehnică. Nu l-aş numi un finalizator pur-sânge, dar este „disperat” să marcheze. Uneori nu ia cele mai bune decizii, deoarece vrea doar să marcheze goluri. Poate că jocul său colectiv şi dezvoltarea tehnică trebuie îmbunătăţite", a declarat Bowen pentru Footballleagueworld.co.uk

George Puşcaş, cifre modeste în acest sezon

Atacantul naţionalei României a revenit după o accidentare, care l-a ţinut departe de teren în acest sezon. George Puşcaş a revenit în echipa antrenată momentan de Veljko Paunovic şi a marcat de trei ori, în 18 meciuri, în actuala stagiune. 

În sezonul următor, George Puşcaş ar putea juca în Premier League. Reading e pe locul şase în Championship, ultimul care asigură prezenţa la barajul pentru promovarea în prima ligă engleză. 

 

Afla mai multe despre: george puscasromaniaechipa nationala,  

viewscnt
Articole similare