Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Triplă câştigătoare la Roland Garros, concluzie dură în ceea ce o priveşte pe Halep: "Presiunea e prea mare pentru ea!" De ce nu va câştiga Simona încă un Grand Slam

Triplă câştigătoare la Roland Garros, concluzie dură în ceea ce o priveşte pe Halep: "Presiunea e prea mare pentru ea!" De ce nu va câştiga Simona încă un Grand Slam

Tenis

Comentarii

Simona Halep la finalul acestei luni cursa pentru apărarrea trofeului de la Roland Garros. E cea mai constantă în ultimii ani la Paris, dar nu toată lumea o vede favorită.

Simona Halep e cea mai constantă jucătoare din ultimii cinci ani la Roland Garros. A jucat trei finale dintre care a pierdut două şi a câştigat una, pe cea de anul trecut. Simona e principala favorită la casele de pariuri, datorită faptului că se simte excelent pe zgură şi mai ales pentru că este campioana en-titre. Totuşi, există multe alte păreri în ceea ce priveşte posibilitatea ca Simona să ia din nou trofeul. Aratxa Sanchez e triplă câştigătoare la Paris în 1989, 1994 şi 1998 şi a fost o specialistă a zgurei.

"Aşteptările sunt prea mari şi nu cred că poate face faţă presiunii prea bine şi asta se reflectă imediat asupra jocului. Câtă vreme se poate aduna, ea devine periculoasă. Depinde numai de ea, de cum gestionează lucrurile din punct de vedere mental", a declarat Arantxa Sanchez. 

În ultimii cinci ani au existat cinci jucătoare care au triufat la Roland Garros: Halep, Ostapenko, Serena Williams, Muguruza şi Şarapova. 

"Faptul că în afara Petrei Kvitova care a câştigat două trofee, există 18 jucătoare care au câştigat cele 19 turnee disputate, face ca lupta să fie deschisă. Lupta pentru locul 1 este, de asemenea, deschisă", a mai declarat Arantxa Sanchez. 

Rezultate Simona Halep la Roland Garros 2019

Turul 1: Simona Halep - Alja Tomljanovic (Australia)

Rezultate Simona Halep la Roland Garros 2018

Turul 1: Simona Halep -  Alison Riske (SUA) 2-6, 6-1, 6-1;
Turul 2: Simona Halep - Taylor Townsend (SUA) 6-3, 6-1;
Turul 3: Simona Halep - Andrea Petkovic (Germania) 7-5, 6-0;
Optimi Roland Garros: Simona Halep - Elise Mertens (Belgia) 6-2, 6-1;
Sferturi Roland Garros: Simona Halep - Angelique Kerber (Germania) 6-7(2), 6-3, 6-2;
Semifinale Roland Garros: Simona Halep - Garbine Muguruza (Spania) 6-1, 6-4;
Finala Roland Garros: Simona Halep - Sloane Stephens (SUA) 3-6, 6-4, 6-1;

Afla mai multe despre: haleptenisroland garros 

viewscnt
Articole similare