Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trofeele Campionatului Naţional de Darts se decid la Cluj-Napoca! Cum se va desfăşura cea mai importantă competiţie internă de darts

Trofeele Campionatului Naţional de Darts se decid la Cluj-Napoca! Cum se va desfăşura cea mai importantă competiţie internă de dartsgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Finalul lunii iunie aduce în atenţie ultimul act al Campionatului Naţional de Darts, în urma căruia se vor decide atât cei mai buni jucători din sezonul curent, dar şi componenţa completă a lotului naţional.

Aflată la a XI-a ediţie, competiţia se va desfăşura în Iulius Mall, din Cluj-Napoca, în perioada 27–30 iunie 2018, fiind organizată de Federaţia Română de Darts. La finalul celor patru zile ale competiţiei, vor fi desemnaţi campionii naţionali pentru ambele categorii, respectiv masculin şi feminin.

Totodată, pe baza rezultatelor, va fi completată componenţa lotului naţional. Până acum, ocupanţii primelor locuri în clasamentul general al sezonului regulat la cele două categorii, Adrian Frim şi Andreea Brad, dar şi primul clasat din Liga Română de Darts 2018, Laszlo Kadar, şi-au asigurat prezenţa în reprezentativa ţării noastre, care va participa la Cupa Europei, din septembrie anul acesta, în Ungaria, dar şi la Mediterranean Cup, din 2019, programată la Barcelona.

Câştigătorii de anul trecut, Gabriel Pascaru, legitimat la CS Mioveni şi Doriana Epuran, de la CS Hattrick, vor încerca să-şi apere titlul pus în joc pentru cei mai buni 48 de jucători din categoria masculin, respectiv pentru primele 16 clasate de la feminin.

Începând cu ziua de miercuri, 27 iunie, meciurile se vor desfăşura, zilnic, de la ora 11:00, iar semifinalele şi finalele competiţiei se vor disputa sâmbătă, 30 iunie, de la 15:00, pe scena special amenajată din cadrul Iulius Mall.

Pe parcursul întregii competiţii, intrarea pentru spectatori va fi liberă, iar organizatorii au pregătit mai multe concursuri cu premii pentru aceştia.

Despre Federaţia Română de Darts

Federaţia Română de Darts a fost înfiinţată în anul 2008 şi a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive şi recunoaşterea ca federaţie naţională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaţionale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 şi urmează ca ţara noastră să găzduiască, în 2019, Campionatului Mondial, după ce Federaţia Română de Darts a câştigat licitiaţia pentru organizarea acestei competiţii.


 

Afla mai multe despre: dartscampionatul national 

viewscnt
Articole similare