Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tsitsipas a revenit în Top 10 al clasamentului ATP. Ce poziţii ocupă jucătorii români

Tsitsipas a revenit în Top 10 al clasamentului ATP. Ce poziţii ocupă jucătorii români

Tenis

Comentarii

Stefanos Tsitsipas (25 de ani) a revenit în Top 10 al clasamentului ATP, în timp ce jucătorii români ocupă poziţii mult mai slabe în ierarhie.

Performanţa reuşită de Tsitsipas în clasamentul ATP, după succesul de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas a revenit în Top 10 al clasamentului ATP, după ce a câştigat duminică turneul de la Monte Carlo. El se află acum pe locul 7, imediat după finalistul Casper Ruud.

Grecul în vârstă de 25 de ani, care a câştigat al treilea său Masters 1000 de la Monte Carlo în patru ani (după cele din 2021 şi 2022), a urcat cinci locuri faţă de săptămâna trecută şi a recâştigat o poziţie pe care o deţinea la jumătatea lunii ianuarie.

Clasamentul mondial este dominat în continuare de sârbul Novak Djokovic, care a fost eliminat în semifinale de Ruud în Principat, în faţa italianului Jannik Sinner.

Spaniolul Carlos Alcaraz, aflat pe locul al treilea, este în continuare afectat de o accidentare la braţul drept, care l-a obligat să se retragă de la turneul de la Barcelona, care începe luni. El nu a participat la turneul de la Monte Carlo.

Poziţiile ocupate de jucătorii români

În ceea ce priveşte jucătorii român, în clasamentul de dublu Victor Vlad Cornea ocupă locul 69, cu 1149 puncte.

La simplu, primul român în clasament este Filip Jianu, pe locul 289, în menţinere, cu 200 puncte, urmat de Nicholas David Ionel, aflat pe locul 289, în coborâre un loc, cu 197 puncte.

Afla mai multe despre: tenisstefanos tsitsipasatp 

viewscnt
Articole similare