Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŢSKA Moscova a încercat să fie reprimită în circuitul competiţiilor europene! Răspunsul EHF

ŢSKA Moscova a încercat să fie reprimită în circuitul competiţiilor europene! Răspunsul EHF

Handbal

Comentarii

Forul european de handbal a anunţat, vineri, că a fost respinsă, prin Curtea de Apel, cererea clubului feminin ŢSKA Moscova de a fi reprimit în circuitul competiţiilor continentale. ŢSKA Moscova este antrenată de Florentin Pera, care mai are un an de contract.

Cererea a fost înaintată către EHF de clubul rus, împreună cu forul naţional de profil, şi a fost depusă în 29 martie, după ce federaţia europeană a suspendat toate cluburile din Rusia şi federaţia, în urma invaziei Ucrainei. De asemenea, acestora le-a fost interzisă şi participarea la ”orice activitate sub patronajul EHF”.

Situaţia conflictului dintre Rusia şi Ucraina nu s-a ameliorat, ci dimpotrivă, s-a agravat, faţă de perioada când a fost luată prima decizie, au transmis oficialii Curţii de Apel a EHF.

”În consecinţă, decizia Comitetului Executiv rămâne în vigoare, iar federaţia şi cluburile continuă să fie suspendate”.

ŢSKA Moscova urma să joace în faza play-off din Liga Campionilor cu campioana României, CSM Bucureşti, dar în urma suspendării dictată de EHF, CSM a obţinut calificarea în sferturile de finală fără să mai dispute faza eliminatorie după grupe.

ŢSKA Moscova, cu Florentin Pera antrenor, a câştigat luna trecută Cupa Rusiei. Tehnicianul declara după invazia Ucrainei de către Rusia că nu va pleca de la club şi vrea să-şi ducă la capăt contractul început în 2021 pentru doi ani.

Afla mai multe despre: ţska moscova 

viewscnt
Articole similare