You are here:

„Tu erai tatăl Cooperativei!” Mircea Lucescu, desfiinţat de Mircea Sandu după ce a spus că Oţelul şi Urziceni au luat titlul fraudulos

„Tu erai tatăl Cooperativei!” Mircea Lucescu, desfiinţat de Mircea Sandu după ce a spus că Oţelul şi Urziceni au luat titlul fraudulos

Fotbal

Comentarii

Mircea Sandu, fostul şef al Federaţiei Române de Fotbal, i-a oferit o replică pe măsură lui Mircea Lucescu. Marele antrenor declarase că fotbalul românesc a avut o corectitudine îndoielnică în mandatul lui Sandu.

Mircea Sandu îi dă o replică devastatoare lui Mircea Lucescu după acuzaţiile de blat din fotbalul românesc

Concret, Lucescu a declarat că atât Oţelul Galaţi, cât şi Unirea Urziceni au luat titlurile în mod fraudulos, lucru care l-a făcut să stea departe de fotbalul din România. Mircea Sandu a auzit declaraţiile şi nu a stat deoparte.

Fostul şef al fotbalului românesc a luat o atitudine dură şi nu s-a ferit de cuvinte, fiind convins că uriaşul tehnician se însală.

„Să spună cine a luat banii. Să spună cine a dat şi cine a luat banii. De ce nu spune asta? Şi eu pot să vin şi să acuz. Dacă te uiţi la Sdrobiş, el spune că tatăl Cooperativei era Mircea Lucescu. Eu îl citez doar.

De ce nu spune cine a luat banii? Vino, bă, şi spune. Dacă ai date, foarte bine, du-te şi fă plângere la DNA.

Eu n-am nimic cu el. El m-a selecţionat când era la echipa naţională. Am fost la Sportul Studenţesc amândoi, dar cum să spui aşa ceva?

Eu am făcut investiţii în fotbalul românesc, eu am reprezentat cu succes fotbalul românesc. Ai luat-o razna, băi Mirciu? În fine, e treaba lui”, a declarat Mircea Sandu la EuroCast.

Ce declarase Mircea Lucescu despre titlurile câştigate de Oţelul Galaţi şi Unirea Urziceni

Unul dintre motivele pentru care Lucescu a refuzat să preia din nou naţionala a fost reprezentat de corectitudinea îndoielnică, în opinia antrenorului, din fotbalul românesc. Concret, Mircea Lucescu a dezvăluit că titlul câştigat de Oţelul Galaţi (2010-2011), respectiv titlul câştigat de Unirea Urziceni (2008-2009) nu au fost obţinute doar pe merite sportive.

„(n.r. V-aţi dorit să mai antrenaţi echipa naţională?) Au mai fost câteva tentative, dar nu am fost foarte decis. Nu vreau să mă mai întorc în trecut. În perioada aia nu era nevoie de mine, la tot ce se întâmpla în fotbalul românesc atunci, cu Mircea Sandu.

Câştigau echipele pe care le voiau ei. Unirea Urziceni a câştigat pentru că a vrut cineva, Oţelul Galaţi a câştigat tot pentru că a vrut cineva. S-au dat bani mulţi atunci. Aşa se spune, aşa am auzit”, a spus Mircea Lucescu la EuroCast.

Afla mai multe despre: mircea sandumircea lucescuotelulunirea urziceni 

viewscnt
Articole similare