Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tuchel nu renunţă la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Cum vede returul cu Real Madrid: "Avem dreptul să visăm"

Tuchel nu renunţă la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Cum vede returul cu Real Madrid: "Avem dreptul să visăm"

Chelsea

Comentarii

Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, crede în continuare într-o calificare a echipei sale în semifinalele Ligii Campionilor, deşi londonezii au pierdut partida tur, pe propriul teren, scor 1-3, în faţa Realului.

Managerul german a susţinut o conferinţă de presă înaintea plecării spre capitala Spaniei, unde englezii vor disputa returul cu Real Madrid cu un deficit de două goluri, după eşecul de pe teren propriu din meciul tur cu Real (1-3).

"Nu avem multe posibilităţi, ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în primul joc, de competiţie, de rivală şi de stadion. Este foarte puţin probabil să ne calificăm, dar merită încercat. A încerca înseamnă a fi la 100% şi a ne căuta limita.

Misiunea este incredibil de dificilă, dar avem dreptul să visăm. Uneori este important să ne imaginăm lucruri şi să visăm. Acesta este sportul şi frumuseţea sportului este că orice se poate întâmpla", a declarat Tuchel.

  • Real Madrid - Chelsea se joacă marţi, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro

Chelsea, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă pe teren propriu de Real Madrid în primul tur, pe 6 aprilie. Francezul Karim Benzema a reuşit un hat-trick pentru învingători, în minutele 21, 24 şi 46). Golul londonezilor a fost semnat de Kai Havertz (40).

În ultimul meci disputat, la finalul săptămânii trecute, Chelsea s-a impus cu 6-0 în deplasarea de la Southampton, în etapa a 32-a din Premier League.

Afla mai multe despre: tuchelchelsea 

viewscnt
Articole similare