Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean, unul dintre marcatorii de la Belgrad, spera la mai mult: "Puteam să câştigăm"

Ţucudean, unul dintre marcatorii de la Belgrad, spera la mai mult: "Puteam să câştigăm"

Echipa națională

Comentarii

George Ţucudean a adus egalul României, în deplasarea de la Belgrad, şi a recunoscut că nu a fost 100% apt. Atacantul lui CFR Cluj este de părere că rezultatul este unul meritat, dar chiar şi aşa puteam să plecăm cu toate cele trei puncte.

"Era meritat golul al doilea, am avut câteva ocazii înainte, era urât să pierdem meciul. Dacă eram inspiraţi puteam să câştigăm", a declarat Ţucudean la Pro TV. 

Atacantul lui CFR Cluj, care a înscris în această seară al doilea gol pentru echipa naţională, a văzut Serbia mult mai puternică faţă de adversarul de vineri, Muntenegru. "Serbia net superioară, au mult mai multă calitate, au avut avantaj şi cu publicul. Am stat foarte bine în careu, şi am încercat cât de cât să îi prindem pe contraatac. Ştiam că o să vină peste noi şi am profitat. 

Cu Muntenegru am controlat noi jocul, nu îi interesa să construiască. Avem o generaţie bună, sperăm să câştigăm următoarele meciuri". 

Fostul jucător de la Dinamo şi FCSB nu vede o nereuşită că nu am câştigat până acum şi este sigur că victoria o să vină. "Nu este dezamăgitor că avem două puncte, mai avem meciuri de disputat, cred că vom câştiga următoarele meciuri, trebuie să ne concentrăm pe acestea. Important este să câştige echipa, nu contează cine marchează". 

Ţucudean a recunoscut că are probleme medicale, motiv pentru care în minutul 82 nu a mai putut sta în teren şi a fost schimbat cu Keşeru. "Am jucat şi cu infiltraţii, dar nu mai contează". 

Afla mai multe despre: george tucudeanechipa nationalaromaniaserbia romania 

viewscnt
Articole similare