Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tudor Băluţă vrea o medalie la Tokyo: „I-am găsit deja locul potrivit în casă”

Tudor Băluţă vrea o medalie la Tokyo: „I-am găsit deja locul potrivit în casă”
Comentarii

Naţionala României s-a reunit la Mogoşoaia, unde va sta în cantonament 15 zile, înainte de plecarea la Tokyo.

Tudor Băluţă, unul din eroii calificării la Jocurile Olimpice, a acorda un interviu în care a vorbit despre atmosfera din cadrul lotului.

„Am avut un grup foarte bun, foarte frumos la EURO 2019, însă a trecut ceva timp, au trecut doi ani. Sincer, nu mă aşteptam să fim în aceeaşi formaţie acum şi totodată pot să spun că sunt convins că toţi cei de aici vor da totul atât în antrenamentele până la începerea turneului, cât şi la meciuri. Sunt convins că putem face rezultate bune.

„Voi păstra medalia undeva unde să se vadă totdeauna”

Clar, meciul cu Anglia din 2019 (n.r - 4-2 pentru România). A fost incredibil. Nu ştiu cum s-a văzut din afară, dar din teren... n-am mai simţit niciodată aşa ceva. Bucuria de la final nu se poate compara cu nimic. M-aş uita la meciul ăla oricând.

Voi păstra medalia undeva unde să se vadă totdeauna, cred că lângă televizor sau la intrare în casă, i-am găsit deja locul potrivit. Evident, ar fi extraordinar să ne întoarcem cu o medalie de la Tokyo. Ar fi ceva ce nu aş fi crezut niciodată că se poate întâmpla. Nu m-am gândit niciodată că voi putea reprezenta România la Jocurile Olimpice, aşa că sigur trebuie să găsesc un loc special pentru medalie”, a declarat Băluţă pentru FRF.

Cuvinte mari pentru Hagi

Mijlocaşul este un produs al Academiei Hagi, de unde a şi plecat în fotbalul mare.

„Gică Hagi m-a luat la Academie de la vârsta de 15 ani, m-a susţinut mereu, a avut încredere în mine şi am învăţat extrem de multe lucruri de la dumnealui. Îi sunt dator şi mă bucur că în continuare am o legătură bună cu domnul Hagi, mai discutăm când am nevoie de un sfat sau altceva", a spus Tudor Băluţă, pentru sursa citată.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice:

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanţa), Mihai Popa (Astra), Ştefan Târnovanu (FCSB);

FUNDAŞI: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (Farul Constanţa), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanţa), Florin Ştefan;

MIJLOCAŞI: Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluţă (Brighton/Anglia); Eduard Florescu (FC Botoşani), Antonio Sefer (Rapid).

ATACANŢI: George Ganea (Farul Constanţa), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Afla mai multe despre: romaniajocurile olimpicetudor baluta 

viewscnt
Articole similare