Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TULBURĂTOR! Cum arată acum Schumacher. IMAGINE îngrozitoare, la 6 ani de la accident: e schimbat total

TULBURĂTOR! Cum arată acum Schumacher. IMAGINE îngrozitoare, la 6 ani de la accident: e schimbat total

Diverse

Comentarii

Starea în care se află campionul din Formula 1, Michael Schumacher, încă este necunoscută, la dorinţa familiei, care oferă foarte puţine detalii despre german. În schimb, un reputat medic italian a oferit o imagine despre modificările suferite de o persoană, care a trecut printr-un accident grav, precum cel al lui Schumacher.

Dr. Nicolae Acciarri, despre afecţiunile vizibile ale lui Michael Schumacher

Neorochirurgul de la spitalul Bellarria din Bologna, Dr. Nicolae Acciarri, a creionat care ar putea fi afecţiunile vizibile suferite de Michael Schumacher, la şase ani de la accidentul petrecut la schi: "Trebuie să fiu prudent în afirmaţiile pe care le fac, pentru că nimeni nu e sigur despre diagnosticul lui, iar foarte puţine aspecte sunt dezvăluite.

E clar că, dacă mă raportez la cazul campionului (n.r. - Michael Schumacher), la şase ani de la trauma suferită, s-a schimbat, din cauza traumei la creier suferite, dar şi din cauză că e imobilizat la pat. Organismul se deterioriează, muşchii se atrofiază, iar conformaţia corpului se modifică".

Medicul a continuat: "Starea în care se află necesită o atenţie medicală sporită. Schumi va lua contact cu cei apropiaţi pentru a-l menţine activ, dar va avea nevoie şi de o echipă medicală pentru a preveni traume ulterioare, pe termen lung. Mă refer la prevenirea atrofiei musculare, osteoporozei şi chiar la prevenirea afectării altor organe. Totuşi, e greu de spus care e starea sa de sănătate acum", a declarat Dr. Nicolae Acciarri pentru Motorsport.com.

De şapte ori campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident la schi în decembrie 2013 şi de atunci nu a mai apărut niciodată în public. Rămas cu afecţiuni serioase, după loviturile suferite la cap, neamţul de 50 de ani locuieşte în Elveţia.

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: michael schumachercum arata michael schumacherstare de sanatate michael schumacher 

viewscnt
Articole similare